September 23, 20168 yr Author Kaznilo mi Greja na 4 meča, i to pred poslednji povoljan fikščr ove polusezone
September 23, 20168 yr Author Necuveno koji tajming u petak uvece, nakon nedelja razmatranja, i godina zastarevanja slucaja...
September 24, 20168 yr Ljiljana Beowle Dini i Paje su vise nego kadri stici moju slabasnu prednost -_-
September 24, 20168 yr Ocekivao sam nesto jaci otpor od strane Ruxina :( . Mozda Vokes u ponedeljak postigne tri komada, bar da ublazi poraz
September 24, 20168 yr Šta, odro si me? Meh, ovde rutinski gubim sve h2h, čak i kad imam dobro kolo. A sudeći po tvojoj reakciji ovo nije dobro kolo :( Čestitke, mada realno i nije neki podvig
September 24, 20168 yr Mrzi me da se logujem preko fona, overiću kasnije kad se dokopam kompa. Čisto radi dnevne doze depresije
October 1, 20168 yr Ward na klupi, naravno. Valjda Ihenaco nece videti terena ove nedelje. Nego, mogla bi neka plenenita dusa da mi napise ime ovonedeljnog protivnika. Hvala unapred.
October 1, 20168 yr Ward na klupi, naravno. Valjda Ihenaco nece videti terena ove nedelje. Nego, mogla bi neka plenenita dusa da mi napise ime ovonedeljnog protivnika. Hvala unapred. pantelija zvezde ucice mali nigerijac jedno 7-8 min. pre kraja jurice pep pobedu pri rezultatu 1-1