Kanzas siti zez Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Meni vise odgovara cetvrtak. U 22h bilo idealno mada i u 21h bi se nekako uklopio. Za sredu nisam siguran da cu moci
Pokojni Ruxin Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 I meni bi četvrtak otprilike odgovarao, pre toga teško. A i nisam do sad stigao da uradim apsolutno ništa glede ovogodišnjeg fantazija, bio bi red da se upoznam malo i promislim pre nego li banem na draft. A ako bude sreće pa još padne neka excel tabela morali bi držat gaće u četvrtak
pantelia Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Meni bi cetvrtak odgovarao samo do 21h, posle toga nisam tu...
ducca Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 (edited) Mmmm ovako. Do sad su u ligu usli: ducca, cvrlle, San Epifanio, Kanzas Siti Zez, beowl, Bogotac, Coltrane, zoki Gledam prethodne postove, prijavili su se jos Moca, Pantelia, Redoran i Ruxin kao sigurni, to je dakle 12. Nbg4ever rece igra ako bude do 12 igraca. Gulfy se takodje ceka da uskladi obaveze iz RL, imao je sjajnu sezonu i bilo bi lepo da brani jednu od titula. Timmi i dalje nema petlju no ima fore do srede da se predomisli ;) Dakle pomenuti koji nisu jos usli u lige (kodovi na prvoj strani) nek to urade u ova 3 dana pa da se sastajemo. Pominjani su sreda i cetvtak vece, meni je ok i jedno i drugo samo da je posle 21h, po mogucstvu i 22h. Dajte izjasnite se pa da se uskladimo za taj termin vise. .... posto su ove stvari oko termina i konacnog spiska ucesnika prioritetne, kad to uskladimo moramo resiti i to mucno pitanje redosleda po rundama. Edited August 8, 2016 by ducca
pantelia Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Nista, ako svima cetvrtak vise odgovara sem meni, ja cu dostaviti spisak...
ducca Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 (edited) Jel postoji bilo koje doba veceri u cetvrtak da ti odgovaraa ili bas nista? Edited August 8, 2016 by ducca
nbg4ever Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Tu sam i ja. Samo da se odvucem do kompa, da pogledam koji mi je pass za taj tim. Mislim da mi cetvrtak odgovara, sto se tice vremena za draft Sent from my Nexus 4
Gylfi Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Koliko krugova će biti? Da znam stižem li spisak da zbudžim. Ima šanse da prisustvujem u četvrtak.
pantelia Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Jel postoji bilo koje doba veceri u cetvrtak da ti odgovaraa ili bas nista? Postoji, ako zavrsimo do 21h. Ali cini mi se da svima odgovara 9 ili 10 uvece
San Epifanio Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Cetvrtak mi je ok, bilo koji vecernji termin
ducca Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Koliko krugova će biti? Da znam stižem li spisak da zbudžim. Ima šanse da prisustvujem u četvrtak. Posto ce nas biti 12-14 mislim da je 5 krugova realno, mozda i neki preko. Kolege nek se izjasne, po meni mozda 6 najbolje plus 2 u septembru. (Kolko bese total prosle sezone?)
Recommended Posts