Jump to content

Featured Replies

Evo ja da se zapljunem dok još ima mesta. Novi vlasnik je preselio klub u drugi grad i promenio mu ime ali onaj stari šmek je ostao te sa nestrpljenjem očekujem novu sezonu i cripple fights sa komesarom lige.

Sad bar znam koga citam na Kemalu.

nista raspravke, nista svadje, nista vasarska atmosfera... igramo li taj draft uopste?

• Author

Još je rano izgleda... 

Pa nema Prslina  -_-

Redosled biranja je po tabelsi od sezone za nama. To je valjda vise puta aminovano, inace, koja je poenta tabele ako ce opet neki random da odlucuje <_<

• Author

Mislis prvi bira prvi kao nagrada ili? :sleep:

Prvi krug i nekako, drugi obrnuto, al sta cemo sa ostalim rundama?

Edited by ducca

počelo je...

:D

aj za početak da se dogovorimo kad ćemo? sledeći četvrtak? 21/22h?

i koliko nas je uopšte?

• Author

Meni odgovara.

Inace za sada je uslo samo 4 tima u ligu/e. 

Edited by ducca

Moze li sreda?

Sto se mene tice moze redosled biranja isti kao prosle godine, pokazalo se da to nije odlucujuca stvar.

I odmah da kazem da glasam da se bira sto vise igraca, ako nas igra 10-12 ispod 7(6+1, 5+2) ne dolazi u obzir :fantom:

kako nema veze? Svarogova januarska tabela dokazala da učinak u draftu direktno koreliran sa redosledom prve runde, makar kad je liga prevelika ko prošlogodišnja...

što se tiče ove godine, bilo bi u duhu Naše Najneregularnije da Moća bira prvi. i drugi i treći isto da bira Moća. pa da vidimo kolko bi izdržao do prve krađe tuđeg pika :fantom:

što se tiče ove godine, bilo bi u duhu Naše Najneregularnije da Moća bira prvi. i drugi i treći isto da bira Moća. pa da vidimo kolko bi izdržao do prve krađe tuđeg pika :fantom:

taj bi ukrao i na draftu...  :fantom:

Advokat sam lopovluk mi je u krvi :fantom:

EricMaximChupoMoting, morao sam da izostavim slovo i spojim ova 4 imena zbog pravila od max 20 karaktera. Stvarno su pederi.

Za sad nas je 7 u ligi, sto ima svoje prednosti, sto manje to bolje.

Sreda-cetvr. u 21h sasvim korektno.