Tolaa Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Bez mene sigurno ove sezone. Ni prosle nisam imala vremena, ne znam jesam li pogledala tim 10 puta u toku sezone, a ove cu imati jos manje. Ali ako treba da se neutralno presudi nesto oko takmicenja, vicite. :D
John Coltrane Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Djilobodji se nekako namece Ne mogu reci da mi nije proslo kroz glavu ali u Gilavogi varijanti. Ipak kvota na Eric Maxim Choupo-Moting pada iz minuta u minut..
cvrlle Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 9 bez svaroga za sad. po kom principu pravimo redosled drafta? i jos nesto, nisam za to da draftovani igraci moraju biti zakljucani u timu. treba biti malo liberalniji povodom tog pitanja jer u protivnom moze da bude vrlo nefer i nepravedno po nekoga od nas(npr. sjebu ti se oba golmana u sred sezone ili imas 3 povredjena i dve suspenzije od pikova)!
Gylfi Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 (edited) Ali nije fer ni da se otključa (tj. zaključa za sebe) neki Mahrez ili očigledan prvi pik dodrafta jer se povredio Henderson. Jebeno je to rešiti. EDIT: haos u RL, pratiću temu koliko stignem pa javim da li igram. Edited July 24, 2016 by Gylfi Pleasure
cvrlle Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 ma to je jasno kao dan. koristis samo resurse koji su svima raspolozeni i od toga pravis ekipu.ne zakljucavas i menjas dodatno svoje. tvoji ostaju zakljucani do dodatnog drafta i to je to. ja tu ne vidim problem inace i ja imam zesci stiskavac sa vremenom i letovanje u smiraj prelaznog roka ali cu nekako da se iskombinujem. nece ducca lako do 3 in a row
cvrlle Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 (edited) pu! siso ona mala, sisice! Edited July 24, 2016 by cvrlle
nbg4ever Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Ja cu da igram, ali samo ako bude bilo do 12 igraca max. Ozbiljno. Prosla sezona mi je bila shit jer je bilo previse draftovanih igraca Sent from my Nexus 4
malkin Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Ja cu da igram, ali samo ako bude bilo do 12 igraca max. Ozbiljno. Prosla sezona mi je bila shit jer je bilo previse draftovanih igraca Sent from my Nexus 4 +700i da se uvedu ozbiljne kazne za krađu tuđih igrača
cvrlle Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 ok, onda je reseno. igrajte samo vas dvojica i ko ukrade gubi. ako je najjednostavnije...
malkin Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 ok, onda je reseno. igrajte samo vas dvojica i ko ukrade gubi. ako je najjednostavnije... ftfy
cvrlle Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 ozbiljno. pa svako ce imati zlatana, kuna, sanceza, ddg-a, kdb-a... milina jedna. ko ce da se zamlacuje sa raznoraznim fonteima, chesterima, lanzzinijima. to je za sirotinju
nbg4ever Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 ozbiljno. pa svako ce imati zlatana, kuna, sanceza, ddg-a, kdb-a... milina jedna. ko ce da se zamlacuje sa raznoraznim fonteima, chesterima, lanzzinijima. to je za sirotinju 12 igraca u ligi, jbte. Ne 12 draftovanihSve sto vredi ce biti podeljeno, ali ja prosle godine nisam mogao da dovedem ni rezervnog beka Palasa jer je bio zauzet... Zajebi me toga Sent from my Nexus 4
Redoran Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 Evo ja da se zapljunem dok još ima mesta. Novi vlasnik je preselio klub u drugi grad i promenio mu ime ali onaj stari šmek je ostao te sa nestrpljenjem očekujem novu sezonu i cripple fights sa komesarom lige.
Recommended Posts