Jump to content

Liberté, égalité, fraternité

Featured Replies

Moguce da ce biti ubedljivija pobeda za RN. Ali nista cudno desnica je dobila u skoro svim vecim zemljama EU. Problem je sto u Francuskoj i mozda Italiji pobedi anti-EU desnica.

U Briataniji je Faraz ubedljivo pobedio, anti-EU.

RN u Franucskoj, anti-EU.

Treba sacekati Italiju ali ako dobije Lega i Salvini to ce pokazati anti-EU trend u vodecim zemljama.

Zeleni su postigli odlican rezultat u Nemackoj ali na racun levice i SPD, koji se raspadaju.

Isto ovo vazi za levicu u Francuskoj koja se raspada.

• Replies 3.4k
  • Views 297.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obecao sam da cu napisati nesto o francuskim predsjednickim izborima.   Prvi krug se odrzava u nedelju.   Imamo ukupno 12 kandidata, od ekstremne lijevice do ekstremne desnice:

• Dragance je u pravu. Ja zivim u selu od nekih pet sest hiljada ljudi, jos uvek na nekim kartama se oznacava kao urbanizacija a ne mesto. Nema nikakve tradicije, sto bi se reklo nema ni crkve.

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Brate, izbori završeni u 20h, premijer podnosi ostavku u 21.19h.   Ljubitelji diktatora, autokrata i fašističkih populista, mogu da ga poduvaju i meni i, nadam se, većini normalnih ljudi na

Posted Images

Ih, oni su se odavno raspali (levica u Francuskoj).

Fantastičan (i dugačak) thread o Francuzima i Francuskoj. Nije samo o homeopatiji, to je uvod i povod. Vredi pročitati sve

dobar thread o mrsomudjenju

• 2 weeks later...

D8-Zo-ASg-Wk-AA2sz8.jpg

Vladimir Poutine :D

spacer.png

bolje biti pijan nego star

Moto mladog miralema

40 minutes ago, Host said:

Najgadnija stvar koja se moze izjesti u pijanstvu.

Ne znam za pijanstvo ali kad si trezan je ekstra :fantom: ali mora da bude dobar gravy, a ne neka gadna ulična krdža

Najgadniji je onaj makedonska burek prazan u kivli

53 minutes ago, Host said:

Prazan u kifli je pita, burek je samo sa mesom :fantom: 

valjda se kaze burekot na mesoto?

1 hour ago, Host said:

Samo mrtav grejvi je dobar grejvi.

Nisam čuo za živ grejvi, je l to nešto japansko s Okinave što se sipa preko spema?

• 4 weeks later...

Ta neka Evropa kojoj težimo.

Čime ih ovo prskaju?

Valjda pepper spray, šta bi drugo. Ugledaju se na američke kolege.