Amos Posted June 13 Posted June 13 Ima neko u toj porodici Le Pen da se ne bavi politikom? Stignu li da izadju? 1 4
braca Posted June 13 Posted June 13 Ima, Marinina keva se svojevremeno slikala za Playboy da bi napakostila matorom posle razvoda... Spoiler 1 2 1
Budja Posted June 13 Posted June 13 (edited) 1 hour ago, morgana said: odlican niz, francuska politicka scena trenutno je za Levica se brzo ujedinilia to je iznenadjujuce. Raspad republikanaca i povratak Marion u staro jato to nije. Prvi put je Le Pen jako blizu vlasti. E, sad, malo je Makronu tesko da ratuje na dve strane: protiv "antisemitske" ali "pro islam" ujedinjene levice i istovremeno protiv "anti islam" "pro Izrael" Le Pen. Edited June 13 by Budja 3
dragance Posted June 13 Posted June 13 Kao što napisah, “ujedinjena levica” će se raspasti brže od našeg DOS-a
Budja Posted June 13 Posted June 13 3 hours ago, dragance said: Kao što napisah, “ujedinjena levica” će se raspasti brže od našeg DOS-a Ja vidim da su se dogovorili, i da su iskulirali Glinskmanovih pet tacaka. U medjuvremenu, republikanci ce imati 270-280 kandidata, 200 svojih, frakcija protiv RN i 70-80 frakcija u koaliciji sa RN.
Mel Posted June 13 Posted June 13 8 hours ago, morgana said: odlican niz, francuska politicka scena trenutno je za Deluje da Le Pen, koja se pretvara da je umerena desnica, dobija ovo.
dragance Posted June 14 Posted June 14 (edited) 20 hours ago, Budja said: Ja vidim da su se dogovorili, i da su iskulirali Glinskmanovih pet tacaka. Nije im prvi put da se dogovore, ali se to obično raspadne veoma brzo. Nekompatibilni su, JLM je veći ludak od Korbina, a danas izjavio kako mu mesto u Matignonu nije gadno. Daj im 7 dana da francuska levica pokaže svoje dobro znano lice. @Mel Marina je dobro razvodnila priču, a nije više ni protiv EU. Raskrstila je sa ocem i FN imenom, a oni najesktremniji su kod Zejmura i Marion. Da li je to samo šminka, ne znam, ali nije najgadnija danas na političkoj sceni. Edited June 14 by dragance
x500 Posted June 19 Posted June 19 Maloletnici grupno silovali devojčicu (12), sumnja se da je motiv verski/antisemitaki - cela vest na nova.rs.
duda Posted June 30 Posted June 30 Sad gledam neki prilog na N1 sa izbora u fra. Kažu neki mladi, koji su protiv desnice "moramo zaustaviti nacionalno okupljanje evo sad smo glasali u Parizu, krećemo u Mec da glasamo i tamo " ? Ima neko ko poznaje prilike tamo ? @Kampokei @borris_ ?
dragance Posted June 30 Posted June 30 5 minutes ago, dùda said: Sad gledam neki prilog na N1 sa izbora u fra. Kažu neki mladi, koji su protiv desnice "moramo zaustaviti nacionalno okupljanje evo sad smo glasali u Parizu, krećemo u Mec da glasamo i tamo " ? Ima neko ko poznaje prilike tamo ? @Kampokei @borris_ ? Nisam gledao prilog, ali voleo bih da vidim kontekst. Ne postoji ni promil šanse da glasaš drugde i/ili više puta. Možda može i da prodje na dan glasanja (teško), ali te posle uhvate.
duda Posted June 30 Posted June 30 (edited) 22 minutes ago, dragance said: Nisam gledao prilog, ali voleo bih da vidim kontekst. Ne postoji ni promil šanse da glasaš drugde i/ili više puta. Možda može i da prodje na dan glasanja (teško), ali te posle uhvate. Ja zbilja ne znam da li sam nešto pogrešno čula, ali i muž je čuo isto E sad, možda je nespretno prevedeno. Bilo je dvoje mladih, mladić i devojka. Devojka je pričala. I tako su preveli, kao da su upravo glasali u Parizu a sad kreću u Mec, da i tamo glasaju. Ja ne znam francuski, možda su mislili na jedninu, pa jedno glasa u Parizu a drugo u Mecu, ali nisu tako preveli. Edited June 30 by dùda
duda Posted June 30 Posted June 30 Evo sad sam ponovo odgledala taj prilog. U sklopu je vesti. Doslovno prevod. " Blokiraćemo to nacionalno okupljanje.Glasali smo u Parizu, sad idemo da glasamo u Mec " Dvoje. Devojka i mladić.
dragance Posted June 30 Posted June 30 Shvatam to. Bilo bi dobro da čujem original. Naši prevodioci su često 1
braca Posted June 30 Posted June 30 Prevod im je na nivou : nacionalno okupljanje o kome govore je Rassemblement National, stranka Le Penove od kad su se prekrstili pre par godina. Kao što reče Draganče, šanse da se glasa dvaput su veoma veoma male 1
Recommended Posts