Jump to content

Fantasy Premier League 2016/2017

Featured Replies

Salim se malo. Tacno mi PVA i pravi prednost za sutra. Voker i 14 poena protiv tvojeg tandema iz Sparsa.

Ako kazem da je gotovo ispasce da jinxujem, ali znamo i ti i ja da jeste tako. Cestitke ;)

Ako kazem da je gotovo ispasce da jinxujem, ali znamo i ti i ja da jeste tako. Cestitke ;)

Imam lep rezultat, bila bi gre'ota da izgubim. Bonus Azara sam samo ja video, tako da u danasnji rasplet ulazim sa 13 pts prednosti.

U najvećem derbiju Betona (a i šire) na poluvremenu imam neku bednu prednost protiv strašnoga Svaroga s tim da u veznom redu delimo Allija koji kod mene nije kapiten a kod njega jeste. Svako dete može da predvidi ishod: Alli danas upisuje dva gola i dve asistencije a Svarog nastavlja da me teroriše u međusobnim duelima.

sta reci, u kupu na pederka pedra, u shipppu na pedera ©ostu  :thumbdown:

Zasro sam ga maskimalno preskakanjem Kanea :dry:

Betondzije, osvetlao sam nam obraz u kupppu. Pao je cetvrtoplasirani iz PPPremera. San zivi!

Nisam pratio kup, ako sam ja taj onda se bolje obuzdaj...dobio si čoveka koji je otišao u minus da dovede ešli barnsa (-1) :dry:

Ruxine, da sam dobio tebe ne bih se time hvalio. Ti si samo spletom okolnosti u nenajnizem™ rangu :fantom:

Kako stoje bonusi na Totenhemu? Da znam da l da skoknem do Pabcevca na brzinu.

Kane 3, Eriksen 2, Hugo 1

I Alli 1 :sleep:

Hvala Musline. Ducco cestitam. Renato siri mrezu, stizem.

Sacekajmo za Alija, na kraju utakmice pisalo 31 bps, sad ga nema uopste mada FPL twitnuo da po 1 uzimaju on i Lloris (sto je tek misterija). Svejedno nadrealan dan, sramim se.

Betondzije, osvetlao sam nam obraz u kupppu. Pao je cetvrtoplasirani iz PPPremera. San zivi!

Cestitke Kanzas.Cestitke Gylfi.Cestitke ovima iz privatnih liga.,,i napusi mi se Kejn.

Guest
This topic is now closed to further replies.