Jump to content

Fantasy Premier League 2016/2017

Featured Replies

Zna li se nesto o njegovoj povredi?

ne nadaj se previse... 

Kraj sezone za Isusa izgleda.

Kakva steta :( Ne mislim na fantazi, nego na karijeru. decko deluje da je rodjen s loptom. Mnogo jaci prvi utisak je ostavio na mene nego Neymar npr. Od pocetka je poceo da kida i u klubu i u repki.

Kako sam usao na Isusov bandwagon tako cu i da izidjem. Mrs! :dry:

+1

ja kreten u minut do 12 menjam kejnaru i arsenalovog nosketa za lukakua i malog isusa, misleci da radim izmene za ovo kolo. naravno nije bilo minut do 12 nego 12 i koji minut  :lolol: i naravno shvatim koju sam glupost napravio.

za ovo kolo i nisam bas puno izgubio ali za naredno -8pts je neki minimum  :isuse:

Edited by cvrlle

Cestitke, Beowle. Katastrofalno kolo je iza mene, jebo me Isus kapiten.

Zna li se nesto o njegovoj povredi?

Hvala i sve najbolje u nastavku sezone. Ne znam ni sam kako mi je uspelo da u tim ipak dovedem Lukakaru a ne Džizsa. Milion posto sam bio siguran da Lukakara posle ona 4 komada u prethodnom kolu naredna 4 kola neće prismrdeti golu i on je to odmah potvrdio, i ja sam znao da će potvrditi, i opet sam iz nekog razloga odustao od Džizsa. Kakva anticipacija :o

A ovaj mučenik nije valjda ligamente iskidao?

• 2 weeks later...

haha kakav žreb. odmah na prvog u klasiku, a on kad me pobedi ide na boljeg iz duela četvrtog i petog u klasiku :isuse:

Pola ekipe ne igra zbog onog sugavog kupa,mrs

Gareth McAuley scores with a tap-in after Artur Boruc flaps at a Chris Brunt free-kick. Bournemouth are losing again.

ovo treba da bude asistencija za Branta, zar ne?

bila bi da je sutirao na gol, ovo izgleda bio centarsut

PVA klupa. Sta vise uraditi :mad:

sta je ovo??? moj kup protivnik i protivnik u glavu nisu podesavali ekipe za ovo kolo  :o a ja zrtvovao ovo kolo jos pre nego sto je proslo i krenulos :isuse:

PVA klupa. Sta vise uraditi :mad:

Staviti ga u prvih 11 :fantom:

Prosli put kad sam ga stavio primili su 4 kom kuci

Guest
This topic is now closed to further replies.