Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Zna li se nesto o njegovoj povredi?

ne nadaj se previse... 

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Kakva steta :( Ne mislim na fantazi, nego na karijeru. decko deluje da je rodjen s loptom. Mnogo jaci prvi utisak je ostavio na mene nego Neymar npr. Od pocetka je poceo da kida i u klubu i u repki.

Posted

Kako sam usao na Isusov bandwagon tako cu i da izidjem. Mrs! :dry:

+1

Posted (edited)

ja kreten u minut do 12 menjam kejnaru i arsenalovog nosketa za lukakua i malog isusa, misleci da radim izmene za ovo kolo. naravno nije bilo minut do 12 nego 12 i koji minut  :lolol: i naravno shvatim koju sam glupost napravio.

za ovo kolo i nisam bas puno izgubio ali za naredno -8pts je neki minimum  :isuse:

Edited by cvrlle
Posted

Cestitke, Beowle. Katastrofalno kolo je iza mene, jebo me Isus kapiten.

Zna li se nesto o njegovoj povredi?

Hvala i sve najbolje u nastavku sezone. Ne znam ni sam kako mi je uspelo da u tim ipak dovedem Lukakaru a ne Džizsa. Milion posto sam bio siguran da Lukakara posle ona 4 komada u prethodnom kolu naredna 4 kola neće prismrdeti golu i on je to odmah potvrdio, i ja sam znao da će potvrditi, i opet sam iz nekog razloga odustao od Džizsa. Kakva anticipacija :o

A ovaj mučenik nije valjda ligamente iskidao?

• 2 weeks later...
Posted

haha kakav žreb. odmah na prvog u klasiku, a on kad me pobedi ide na boljeg iz duela četvrtog i petog u klasiku :isuse:

Posted

Gareth McAuley scores with a tap-in after Artur Boruc flaps at a Chris Brunt free-kick. Bournemouth are losing again.

ovo treba da bude asistencija za Branta, zar ne?

Posted

bila bi da je sutirao na gol, ovo izgleda bio centarsut

Posted

sta je ovo??? moj kup protivnik i protivnik u glavu nisu podesavali ekipe za ovo kolo  :o a ja zrtvovao ovo kolo jos pre nego sto je proslo i krenulos :isuse:

Posted

PVA klupa. Sta vise uraditi :mad:

Staviti ga u prvih 11 :fantom:

Posted

Prosli put kad sam ga stavio primili su 4 kom kuci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...