Jump to content

Fantasy Premier League 2016/2017

Featured Replies

I pored muckog bench boosta protivnika 3 boda putuju za jug Srbije :fantom:

Sreca da je imao jednog klasicnog nemaca pojma za danas inace bi bilo napeto.

Čestitke kunićima. Mogao sam da preživim cs Valencie, ali asistencija je bila previše

Pao lider betona.

Pao lider betona.

Posle jednog kola na celu tabele :D 

Cestitke, zasluzeno

Otisao sam u -16 :isuse:

I sad vidim da je Beowl dobar covek pa je on otisao u -12. :)

Edit: kurac dobar covek- triplirao kapitena Sancheza :isuse:

Gotovo je ovo, jbg.

Edited by Kanzas siti zez

Livescore pise gol Evansu a asist Bruntu, a FPL kaze gol Mekauli i asist Evansu  :unsure:

Pogledaj ovde, zvaničan izveštaj kaže da je Evansov header zakačio McAvliju™ ali ja na snimku stvarno ne vidim ni gde ni kako. Nadvisio ga je jedno pola metra u skoku :unsure:

Otisao sam u -16 :isuse:

I sad vidim da je Beowl dobar covek pa je on otisao u -12. :)

Edit: kurac dobar covek- triplirao kapitena Sancheza :isuse:

Gotovo je ovo, jbg.

Grozan mi je bio tim, morao sam da pravim 4 izmene a ni 3x C mi ne bi pomogao da Alexis nije dobio penal u nadoknadi vremena. Mislim da sam pre par kola izgubio za par poena jer mu je protivnik stavio traku a sudija dao penal u 104-om minutu.

Čestitke u svakom slučaju, nadam se da će nam se obojici isplatiti ovi silni transferi.

Pogledaj ovde, zvaničan izveštaj kaže da je Evansov header zakačio McAvliju™ ali ja na snimku stvarno ne vidim ni gde ni kako. Nadvisio ga je jedno pola metra u skoku :unsure:

Popizd. Zbog ovoga (bukvalno samo zbog ovoga) sam ispao iz kupa.

Do kraja rovovska borba za opstanak u najvisem rangu. Vezao gluposti, prethodnih 6-7 kola samo jedan remi. Sto je najgore ne znam vise sta bih menjao. 

dajte mi linkove za sve tri lige, pa da pravimo ppp kup. kao i prethodnih godina krece nakon 25. kola (sad), pa sledecih 6 kola ide po jedna runda

Kako sam usao na Isusov bandwagon tako cu i da izidjem. Mrs! :dry:

Cestitke, Beowle. Katastrofalno kolo je iza mene, jebo me Isus kapiten.

Zna li se nesto o njegovoj povredi?

Guest
This topic is now closed to further replies.