Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

Ko u sezonu udje sa Carolom kao spicem i ne zasluzuje nista bolje nego da mu se ovaj povredi dan pred utakmicu.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Pa Adasevicu cestitam na pobedi,posto ti sa klupe ulazi onaj iz W.B. sa 7 pojena :isuse: Matematika je takva da si Ipak morao da naletis na veceg baksuza od tebe,a kada i da li cu ikad ja naci veceg od sebe...pokazace vreme.Pobedu mi je oteo Bilic tako sto je odlucio da odstrani Pajea i usere mi se u fantazi.Zbog ovakvih %?!&@!#% pocinjem da kapiram svog prijatelja sto je odlucio da se malo odmori od ovog sporta.

Posted

Cestitam KSZ-u pobedu. Previse sam gluposti napravio. Nepotrebne dve izmene, pa onda nepotreban all out attack, pa onda izbacih Bellerina. Zasluzeno gubim. 

Posted

hvala, Manc! Zasluzena pobeda :fantom: 

Nema mesta za puno radosti, znam da sam ovom pobedom sa dva poena razlike ispucao srecu za ovu sezonu. Odavde moze samo nizbrdo :cry:

Posted

Ovoga puta prva pobeda je dosla dosta rano u odnosu na proslu sezonu. Pobedjene su Meraklije kojima cestitam na fer i koretknoj borbi a mi se okrecemo obavezama u sledecem kolu.

Posted

Meni niki nikad ne čestita, valjda se vodeći onom sve je ovo normalno

Kako god, svaka mi čast :fantom:

Posted

polupao me prolup. cini mi se da mi on gotovo uvek skine skalp. 

cestitke za tim koji u navali ima kuna, ibru i kane-a!

Posted

sledeće kolo protiv 1 Timmija, i to u trenutku kad on preživljava katastrofalan, usudili bismo se reći početnički start sezone... slutim da ću i u trećem kolu igrati protiv divlje karte :isuse:

Posted

Pobedih Tolu ali posle prvog dana sam vec bio digao ruke. Kun i Grej doneli pobedu definitivno.

Ali koji krs je zvanicna aplikacija, ladno mi je oznacio Greja za kapitena iako je na sajtu Kun, kao sto je i celog vikenda.

Sent using Tapatalk

Posted

Pa Adasevicu cestitam na pobedi,posto ti sa klupe ulazi onaj iz W.B. sa 7 pojena :isuse: Matematika je takva da si Ipak morao da naletis na veceg baksuza od tebe,a kada i da li cu ikad ja naci veceg od sebe...pokazace vreme.Pobedu mi je oteo Bilic tako sto je odlucio da odstrani Pajea i usere mi se u fantazi.Zbog ovakvih %?!&@!#% pocinjem da kapiram svog prijatelja sto je odlucio da se malo odmori od ovog sporta.

:rolf:

Ja kad sam video da je Midrzbro primio samo 1 gol, nisam ni mislio o 2. kolu, vec smisljao sta u 3. Tek jutros sam video da mi se Bulic oduzio, doduse na potpuno neocekivan nacin :D

U svakom slucaju, pobedi se u zube ne gleda :)

Posted

Malkine jel istina ovo što kažu ljudi? :O

Screenshot_20160824_162641_01.jpg

Posted

ne znam šta kažu ljudi. spremam se za derbi kola, ne mogu da priuštim osvrtanje na isprazne priče :fantom:

Posted

Nisam baš bio pri kompu prethodnih nedelju dana, ali moram primetiti da mi nije išlo loše. Ne i odlično, naravno. :/

Naime, u prva dva kola sam ostvario najbolji i drugi najbolji skor u betonu. To je naravno bilo dovoljno za jednu pobedu i jedan poraz, jer sam u drugom meču naleteo na Beowla koji je igrom slučajeva bio jedini bolji to kolo od mojih kljovnatih pulena :(

Svejedno, to neće obeshrabriti Morževe i već se spremaju za udarničkima pohod ka sigurnim (brodskim) vodama :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...