ducca Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Ko u sezonu udje sa Carolom kao spicem i ne zasluzuje nista bolje nego da mu se ovaj povredi dan pred utakmicu.
ubibobi Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Pa Adasevicu cestitam na pobedi,posto ti sa klupe ulazi onaj iz W.B. sa 7 pojena Matematika je takva da si Ipak morao da naletis na veceg baksuza od tebe,a kada i da li cu ikad ja naci veceg od sebe...pokazace vreme.Pobedu mi je oteo Bilic tako sto je odlucio da odstrani Pajea i usere mi se u fantazi.Zbog ovakvih %?!&@!#% pocinjem da kapiram svog prijatelja sto je odlucio da se malo odmori od ovog sporta.
MancMellow Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Cestitam KSZ-u pobedu. Previse sam gluposti napravio. Nepotrebne dve izmene, pa onda nepotreban all out attack, pa onda izbacih Bellerina. Zasluzeno gubim.
Kanzas siti zez Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 hvala, Manc! Zasluzena pobeda Nema mesta za puno radosti, znam da sam ovom pobedom sa dva poena razlike ispucao srecu za ovu sezonu. Odavde moze samo nizbrdo
Moća Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Ovoga puta prva pobeda je dosla dosta rano u odnosu na proslu sezonu. Pobedjene su Meraklije kojima cestitam na fer i koretknoj borbi a mi se okrecemo obavezama u sledecem kolu.
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Meni niki nikad ne čestita, valjda se vodeći onom sve je ovo normalno Kako god, svaka mi čast
cvrlle Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 polupao me prolup. cini mi se da mi on gotovo uvek skine skalp. cestitke za tim koji u navali ima kuna, ibru i kane-a!
malkin Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 sledeće kolo protiv 1 Timmija, i to u trenutku kad on preživljava katastrofalan, usudili bismo se reći početnički start sezone... slutim da ću i u trećem kolu igrati protiv divlje karte
Behemoth Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Pobedih Tolu ali posle prvog dana sam vec bio digao ruke. Kun i Grej doneli pobedu definitivno. Ali koji krs je zvanicna aplikacija, ladno mi je oznacio Greja za kapitena iako je na sajtu Kun, kao sto je i celog vikenda. Sent using Tapatalk
adasevic Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Pa Adasevicu cestitam na pobedi,posto ti sa klupe ulazi onaj iz W.B. sa 7 pojena Matematika je takva da si Ipak morao da naletis na veceg baksuza od tebe,a kada i da li cu ikad ja naci veceg od sebe...pokazace vreme.Pobedu mi je oteo Bilic tako sto je odlucio da odstrani Pajea i usere mi se u fantazi.Zbog ovakvih %?!&@!#% pocinjem da kapiram svog prijatelja sto je odlucio da se malo odmori od ovog sporta. Ja kad sam video da je Midrzbro primio samo 1 gol, nisam ni mislio o 2. kolu, vec smisljao sta u 3. Tek jutros sam video da mi se Bulic oduzio, doduse na potpuno neocekivan nacin :D U svakom slucaju, pobedi se u zube ne gleda :)
Pokojni Ruxin Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Malkine jel istina ovo što kažu ljudi? :O
malkin Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 ne znam šta kažu ljudi. spremam se za derbi kola, ne mogu da priuštim osvrtanje na isprazne priče
Zoidberg Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Nisam baš bio pri kompu prethodnih nedelju dana, ali moram primetiti da mi nije išlo loše. Ne i odlično, naravno. :/ Naime, u prva dva kola sam ostvario najbolji i drugi najbolji skor u betonu. To je naravno bilo dovoljno za jednu pobedu i jedan poraz, jer sam u drugom meču naleteo na Beowla koji je igrom slučajeva bio jedini bolji to kolo od mojih kljovnatih pulena :( Svejedno, to neće obeshrabriti Morževe i već se spremaju za udarničkima pohod ka sigurnim (brodskim) vodama :)
Recommended Posts