malkin Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 ovo kolo je baš onako da čovek ugasi nalog. bez zezanja. čestitke Spejde!
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Za 47.9% igrača nije baš toliko dramatično
levi Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Koji procenat ima Kuna i Zlatana kombinovano? Jedno 30% ?
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Ne znam da li je moguće doći do tog podatka, a i meni bi bilo zanimljivo znati
San Epifanio Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Cestitke Kalavera. Uspesno si iskoristio prvu divlju kartu. Kompletna razlika je napravljena u onih desetak minuta kad je Kun pogadjao. Iako mi je ostalo jos nekoliko igraca, nema tu nijednog koji moze da napravi neki znacajniji ucinak. Srecno u nastavku sezone.
adasevic Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Znaci Musa ipak ulazi u 88' :D Kazem ti da sam baksuz :( Ovaj mucenik 2 kola bode po 7 a meni na klupi :( Btw, kad se dodaju bonusi, bice nereseno, posto ubode Belerin 3 poena. Ali tebi ostaje Frend viska... dakle moja sansa je da on dobije zuti karton i da ih Bilic napuni sa 4 komada... il bar nekako da ovaj car ostane na nuli ili ode u minus... Ajde Bilicu vrati mi za prvo kolo :)
ubibobi Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Ma kakav Bilic,Frend igra protiv Sanderlenda :D Bilic moze da ti pomogne ako ne uvede Paju pa da ti onaj mucenik sa 7 udje sa klupe
Calavera Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Cestitke Kalavera. Uspesno si iskoristio prvu divlju kartu. Kompletna razlika je napravljena u onih desetak minuta kad je Kun pogadjao. Iako mi je ostalo jos nekoliko igraca, nema tu nijednog koji moze da napravi neki znacajniji ucinak. Srecno u nastavku sezone. srecno i tebi!
Kanzas siti zez Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Na kraju ce me kostati kockanje sa -4 :DKakva je trenutna situacija u nasem duelu? Kad je Amat primio gol i nesto kasnije Diego Costa dao gol batalio sam sa pracenjem- sve mi je bilo jasno
MancMellow Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Kakva je trenutna situacija u nasem duelu? Kad je Amat primio gol i nesto kasnije Diego Costa dao gol batalio sam sa pracenjem- sve mi je bilo jasno vodis 4 razlike, ali realno 4+2 razlike kad ti se doda sutra uvece Puncheon (jer Djilobodji ne verujem da ce igrati, a ako bude igrao onda 4 + koliko on osvoji). A ja na to cekam Kouyatea. Moje opcije su, realno, da Kouyate da gol (ne preterano verovatno) ili da uopste ne igra pa da mi se racuna Bellerin sa svojih 9 poena (minimalno verovatno). Ukratko, kako to obicno biva, bolje da nista nisam dirao :D
Kanzas siti zez Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Ladno ce ga Kouyate sutra zabiti, ne mogu da verujem. Hvala na obavestenju!
MancMellow Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 (edited) Ladno ce ga Kouyate sutra zabiti, ne mogu da verujem. :D :D :D ne mozes da pogresis. ili ces ispasti u pravu ili si ga izmalerisao Edited August 20, 2016 by MancMellow
Lezilebovich Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Damas se ocekuje i jedna sigirna pobeda Boroa u gostima i to uz klinsit
Moća Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Kao i pobeda Vest Hema uz hettrik Pajea. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) Damas se ocekuje i jedna sigirna pobeda Boroa u gostima i to uz klinsitZanimljivo da od tolike rapsodije negredo neće zabiti ni jedan jedini put.I ko je pre 6 meseci verovao da 1 ibe može da izdominira ovoliko koliko će da izdominira danas...sve ti je to fudbal :( Edited August 21, 2016 by Ruxin
Recommended Posts