Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

ovo kolo je baš onako da čovek ugasi nalog. bez zezanja.

čestitke Spejde!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Za 47.9% igrača nije baš toliko dramatično :fantom:

Posted

Koji procenat ima Kuna i Zlatana kombinovano? Jedno 30% ?

Posted

Ne znam da li je moguće doći do tog podatka, a i meni bi bilo zanimljivo znati

Posted

Cestitke Kalavera. Uspesno si iskoristio prvu divlju kartu. Kompletna razlika je napravljena u onih desetak minuta kad je Kun pogadjao. Iako mi je ostalo jos nekoliko igraca, nema tu nijednog koji moze da napravi neki znacajniji ucinak. Srecno u nastavku sezone.

Posted

Znaci Musa ipak ulazi u 88'  :D

Kazem ti da sam baksuz :(

Ovaj mucenik 2 kola bode po 7 a meni na klupi :(

Btw, kad se dodaju bonusi, bice nereseno, posto ubode Belerin 3 poena. Ali tebi ostaje Frend viska... dakle moja sansa je da on dobije zuti karton i da ih Bilic napuni sa 4 komada... il bar nekako da ovaj car ostane na nuli ili ode u minus... Ajde Bilicu vrati mi za prvo kolo :)

Posted

Ma kakav Bilic,Frend igra protiv Sanderlenda  :D Bilic moze da ti pomogne ako ne uvede Paju pa da ti onaj mucenik sa 7 udje sa klupe  :fantom:

Posted

Cestitke Kalavera. Uspesno si iskoristio prvu divlju kartu. Kompletna razlika je napravljena u onih desetak minuta kad je Kun pogadjao. Iako mi je ostalo jos nekoliko igraca, nema tu nijednog koji moze da napravi neki znacajniji ucinak. Srecno u nastavku sezone.

srecno i tebi!

Posted

Na kraju ce me kostati kockanje sa -4 :D

Kakva je trenutna situacija u nasem duelu? Kad je Amat primio gol i nesto kasnije Diego Costa dao gol batalio sam sa pracenjem- sve mi je bilo jasno
Posted

Kakva je trenutna situacija u nasem duelu? Kad je Amat primio gol i nesto kasnije Diego Costa dao gol batalio sam sa pracenjem- sve mi je bilo jasno

vodis 4 razlike, ali realno 4+2 razlike kad ti se doda sutra uvece Puncheon (jer Djilobodji ne verujem da ce igrati, a ako bude igrao onda 4 + koliko on osvoji). A ja na to cekam Kouyatea. Moje opcije su, realno, da Kouyate da gol (ne preterano verovatno) ili da uopste ne igra pa da mi se racuna Bellerin sa svojih 9 poena (minimalno verovatno). Ukratko, kako to obicno biva, bolje da nista nisam dirao :D 

Posted

Ladno ce ga Kouyate sutra zabiti, ne mogu da verujem.

Hvala na obavestenju!

Posted (edited)

Ladno ce ga Kouyate sutra zabiti, ne mogu da verujem.

:D :D :D

ne mozes da pogresis. ili ces ispasti u pravu ili si ga izmalerisao 

Edited by MancMellow
Posted

Damas se ocekuje i jedna sigirna pobeda Boroa u gostima i to uz klinsit

Posted

Kao i pobeda Vest Hema uz hettrik Pajea.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted (edited)

Damas se ocekuje i jedna sigirna pobeda Boroa u gostima i to uz klinsit

Zanimljivo da od tolike rapsodije negredo neće zabiti ni jedan jedini put.

I ko je pre 6 meseci verovao da 1 ibe može da izdominira ovoliko koliko će da izdominira danas...sve ti je to fudbal :(

Edited by Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...