crtamOrasi Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 kako bre nema valjanog golmana za do 5.4? Pa juce sam jos ujutru resio da mi jedina izmena za ovo kolo bude Hart - DDG, posle zaboravio i u minut do 12 panicno uzeo Fabianskog. Jer se ich ne razumem u Butlande i pojma nemam jebenog koga bih mogao. Tako da, jea, i dalje ostajem pri tome da bih Pepu posluzio toplu, gustu kafu.
San Epifanio Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Protivnikov Kun © ce me postedeti ovonedeljnih muka. Ovo je bilo bas brzo i efektno.
adasevic Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Jbg. nisam zaboravio na vecernji termin,ali ne stigoh da postavim tim.Zlaju ne bi zaobisla kapitenska,mada i da sam ga stavio bio bih u minusu za Valensijin ucinak koji...ko zna,mozda Kun moze da nadomesti 1 vanserijskim nastupom :misko: Kazem ti ja da sam baksuz. Ocas posla si se vratio, cak ces i da vodis kad stignu bonusi... al ajde, da se tesim, ima jos da se igra :)
Kanzas siti zez Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Jos mi se smesila i 3 bonus poena Amatu :(
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 I meni bi amatara legao samo tako, s obzirom da je jebeni gray praktično poništio ibru Ali ne mož čovek a da ne poštuje ovo :D
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Nego jel se sećate kad su ono jednom svi potrpali kutinja posle prvog kola, jer je ovo definitivno ta sezona kad će prestati da bude najnekonstantniji čovek na svetu?
MancMellow Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Ja sam ga stavio pre prvog kola, jos dok se to nije smelo
ubibobi Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Ako dziber Musa ne odigra,neprijatelju ulazi McAuley (jel se tako pise?) sa 7 poena za neresen rezultat on ima jos Balerinu protiv mojih Mahreza i Frenda ove sezone se ne moze bez teske drame...
ubibobi Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Kazem ti ja da sam baksuz. Ocas posla si se vratio, cak ces i da vodis kad stignu bonusi... al ajde, da se tesim, ima jos da se igra :) Znaci Musa ipak ulazi u 88' :D
nusknvp Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Blizu nova pobeda, nadam se da ce Arsenal po navici primti gol i onda sam sasvim siguran
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Mislim da je kod mene manje-više moj mahrez vs neprijateljski vardy. A vardy ne mož a da ne zabije danas :( Doduše mogao bi i moćni ajbara da mi zagorča život sutra
Recommended Posts