Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

kako bre nema valjanog golmana za do 5.4?

Pa juce sam jos ujutru resio da mi jedina izmena za ovo kolo bude Hart - DDG, posle zaboravio i u minut do 12 panicno uzeo Fabianskog. Jer se ich ne razumem u Butlande i pojma nemam jebenog koga bih mogao.

Tako da, jea, i dalje ostajem pri tome da bih Pepu posluzio toplu, gustu kafu™.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Protivnikov Kun © ce me postedeti ovonedeljnih muka. Ovo je bilo bas brzo i efektno.

Posted

Jbg. nisam zaboravio na vecernji termin,ali ne stigoh da postavim tim.Zlaju ne bi zaobisla kapitenska,mada i da sam ga stavio bio bih u minusu za Valensijin ucinak koji...ko zna,mozda Kun moze da nadomesti 1 vanserijskim nastupom  :misko:

Kazem ti ja da sam baksuz. Ocas posla si se vratio, cak ces i da vodis kad stignu bonusi... al ajde, da se tesim, ima jos da se igra :)

Posted

Jos mi se smesila i 3 bonus poena Amatu :(

Posted

I meni bi amatara legao samo tako, s obzirom da je jebeni gray praktično poništio ibru

Ali ne mož čovek a da ne poštuje ovo :D

Posted

Nego jel se sećate kad su ono jednom svi potrpali kutinja posle prvog kola, jer je ovo definitivno ta sezona kad će prestati da bude najnekonstantniji čovek na svetu? :lol:

:fantom:

Posted

Ja sam ga stavio pre prvog kola, jos dok se to nije smelo

Posted

Ako dziber Musa ne odigra,neprijatelju ulazi McAuley (jel se tako pise?) sa 7 poena za neresen rezultat  :isuse:  on ima jos Balerinu protiv mojih Mahreza i Frenda  :mellow: ove sezone se ne moze bez teske drame...

Posted

Kazem ti ja da sam baksuz. Ocas posla si se vratio, cak ces i da vodis kad stignu bonusi... al ajde, da se tesim, ima jos da se igra :)

Znaci Musa ipak ulazi u 88'  :D

Posted

Blizu nova pobeda, nadam se da ce Arsenal po navici primti gol i onda sam sasvim siguran  :lolol:  :lolol:

Posted

Mislim da je kod mene manje-više moj mahrez vs neprijateljski vardy. A vardy ne mož a da ne zabije danas :(

Doduše mogao bi i moćni ajbara da mi zagorča život sutra

Posted

Na kraju ce me kostati kockanje sa -4 :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...