cvrlle Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Malo reci i od mene.. Prvi nastup i pobeda, ali zahvaljujuci bench boosteru (koga svake godine zaboravim da iskoristim) , i od koga sam se nadao da imam bar 90ak poena ali je mrtvi manchester morao primiti gol tako da sta da se radi... Idemo dalje dulex, kroz iglene usi sa sve madjijom. krajnje amaterski start!
adasevic Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Pobeda za 1 poen ... Posle očajnog prvog poluvremena koje je čak izazvalo i zviždanje sa tribina, igra se poboljšalja u drugom i produžetku, tako da smo čak na kraju i imali rezultate iznad proseka :) I to kakva pobeda :( Prvo su gol i asist upisali tvoja 2 igraca a od moja 3, samo je Oskar poceo. Do 89 minuta, kad sve dodamo i oduzmemo, Azar ima 3 bonusa, Oskar 1 i to meni donosi pobedu od jednog boda. Oskar izlazi, Kosta daje gol, a umesto njega, na bonus listi Oskara pretice Azpilkueta i umesto da ja dobijem ili da bude nereseno, dobijas ti Za ovaj poraz krivim Bilica magarca koji je Fegulija turio na tribine, Paju na klupu a na teren neke poluigrace... i treba da izgubi... Tebi cestitke na pobedi, mene sudije mrze jer navijam za Zvezdu :D
Lezilebovich Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Bentekeu ostaje ista cena i kad se pojavi na listi Crystal Palasa ? Biće to dobra kupovina za 7,5
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Šta čete da radite sad kad ibri skoči cena, a i onako ga već ima skoro pola timova i pre sutrašnjeg trpanja sautemptona?
Bogotac Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Prodati ga i kupiti Ibea koji ce da procveta u "Bormutu",gde je glavni igrac i cekamo da potrosimo ostatak para na Dzonija Evansa koji dolazi kod profe da ucvrsti odbranu Edited August 18, 2016 by Bogotac
cvrlle Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 pronadjoh idealan tim za predstojeca kola... sad samo da pronadjem jos jedan wildcard
levi Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) WC Mada ove godine su krenuli jako sa cenama od prvog dana. Prošle je bilo sporije na početku. Tako mi se bar čini Ili su menjali nešto u "engine"-u, ili je ove godine manje divljih karti na početku, pa se brže mrdaju cene Edited August 19, 2016 by levi
San Epifanio Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Hvala. Aktivirao si WC na pocetku kola i kupio ove kojima je jedino i porasla cena prakticno.
levi Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Pa da. Tako da mi znaš tim za ovo kolo <_< Sad ti meni reci koga si doveo i šta planiraš
San Epifanio Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ne menjam nista, imam tim bar za kvalifikacije LS. Minimalna korekcija, bice Marezov sunarodnik za Pikeovog imenjaka, ali nemoj da kazes Kalaveri.
zoki Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Mada ove godine su krenuli jako sa cenama od prvog dana. Prošle je bilo sporije na početku. Tako mi se bar čini jebo ja njima pas mater, zar nije bila neka fora da ne pada odmah cena povređenom igraču?! Ayew 7,4 i sad mogu đoku da uzmem nekog od 7,5
ducca Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ja ga uspeo iskipovati u utorak dok jos nije pala cena, mada se tad jos mislilo i da je laksa povreda...
Pokojni Ruxin Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ja se otarasio čim si obavestio na pl temi. Zajebi, i onako me stresira ovo hazardless fantaziranje, valja sačuvati svaki dinar za kad belgos sutra uvali tri komada :(
cvrlle Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 gde ima da se isprti trziste? total fpl od prosle godine jos uvek ne azurira podatke sa tezge
Recommended Posts