Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2016/2017

Recommended Posts

Posted

znači prvo kolo i poraz od Mjukija :isuse:

Firmino prevara.

gde se gasi nalog?

+1. jesam loš, ali i nemam sreće  :(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

162

• Moća

98

• Pokojni Ruxin

97

• San Epifanio

72

Posted

Ibra © ponistio Kuna ©, ali Aleksis me bacio u tesku depresiju. Da ce onaj mali tupan Volkot da puca penal pre Aleksisa, to nisam ni racunao da postoji kao opcija. Dovoljno sam se nagledao Santija kako sutira penale pre Sanceza.

Sve u svemu, imam dva poena prednosti, a Merkucio ceka Pajea. Ako Francuz ne zaigra, ulazi sa klupe Hernandez sa 5pt i onda koristim ovu priliku da cestitam Merkuciju prvu pobedu u ovoj sezoni. Ali mozda Bilic pusti umornog Paju da samo oseti teren poslednjih par minuta, kada i nece biti puno prostora da Dimitrije nesto korisno uradi, sto bi moglo da mi donese poprilicno radosti. Videcemo...

Posted

Prva tri boda u novoj sezoni upisana. Moca down, 18 to go.

Posted

Ibra © ponistio Kuna ©, ali Aleksis me bacio u tesku depresiju. Da ce onaj mali tupan Volkot da puca penal pre Aleksisa, to nisam ni racunao da postoji kao opcija. Dovoljno sam se nagledao Santija kako sutira penale pre Sanceza.

Sve u svemu, imam dva poena prednosti, a Merkucio ceka Pajea. Ako Francuz ne zaigra, ulazi sa klupe Hernandez sa 5pt i onda koristim ovu priliku da cestitam Merkuciju prvu pobedu u ovoj sezoni. Ali mozda Bilic pusti umornog Paju da samo oseti teren poslednjih par minuta, kada i nece biti puno prostora da Dimitrije nesto korisno uradi, sto bi moglo da mi donese poprilicno radosti. Videcemo...

Kod mene obrnuto,Paja mi juri protivnikov poen prednosti,a koji je isti stekao nicim izazvanom asistencijom Marsijala ka neumoljivom Sreku...nakon svega,potpuno je izvesno da Dimitrije nece igrati,tim pre sto mi ga na klupi menja Votson sa minus 2 pojena (a koga sam 5 minuta pre apdejta ubacio  umesto Capuea)...carski. Sto je najgore sada cu biti prinudjen da kontaktiram Prsotinu u vezi sa statusom Pajeta i sta god da mi kaze necu biti siguran da me nesto ne lozi sve do sutra oko 20h  :isuse:

Posted (edited)

Napunio sam vezni red ovim lažnim fudbalerima devetkama, trojica iz veznog reda su mi igrali u špicu i jedan na krilu i uspeli da porode jednu asistenciju  svi zajedno. Ne važi logika u ovom sportu <_<

Čestitam Toli, sad stvarno

Edited by levi
Posted

timmijeva klupa :isuse:

ni Gylfi ne zaostaje mnogo...
Posted

Ja imam 9 poena prednosti, i cekam Paju, Fegulija i Oskara, dok Lezileb ceka Azara i Azpija... Deluje da imam dobru poziciju, ali nisam bas siguran ko ce od ovih mojih da igra, a ovi njegovi cekaju ko zapete puske... Bice cupavo...

Posted

Karma. Što mu Feguli nije ni na klupi? <_<

Posted

Gledajmo to s vedrije strane, izgleda da sam uspeo da pogodim nekako 11 onih koji ce startovati ove nedelje. Ok, trebalo mi je i dve izmene da se aktiviraju kako bi se to desilo, ali to su vec detalji.

Posted

Ladno prvo kolo remi sa ubibobijem. Polovicno zadovoljan, pre svega sto sam se lomio da li firmino ili barkli ili lamela i izaberem coveka koji u onakvoj utakmici ne uspe ni asistenciju da ima...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...