msv Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 On 11.5.2021. at 2:34, Skyhighatrist said: Možda mož' se nađe neki Ableton filter da eliminiše Galeba potpuno Ed. biznis ideja, pare da namlatimo! Momčilo ima YT kanal Snaga bilja gde drži banku bez Galeba Zanimljiv je, može svašta da se nauči. 1
kipo Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 Samleo sam ove susene chili papricice, dobio pola tegle suvog zacina. Ljuto je 5/10 (Serano uglavnom). Neka preporuka sta bih mogao da dodam u ovo?
ivy Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 (edited) gde ima da se kupi kumin u zrnu,da nije mleveni? i pimet takodje? edit-nasla sam kumin u biospajzu..doskoro ga nigde nije bilo Edited September 22, 2022 by ivy
le petit nicolas Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 (edited) e, nema teme pod kapom nebeskom, da je nemamo. najbolji smo. ignorisem egzotiku i vracam na pocetak. bosiljak u casicama-saksijicama je rasad. kupi se tri-cetri-pesest i doma presadi u vecu saksiju. onda bude zbun lep za oko. kad pocne da cveta, jes lepo, al ako je da se jede - cvetovi se skidaju. ko nema strpljenja da biste po saksiji, uzme makaze i stric-stric po vrhu. dogodine - nove casice, nova zabava. pored zacinske, ima i antikomarci upotrebu. zardinjera na prozoru. kad god prodjes, prodji rukom kroz bosiljak. zamirise i odbija krvoloke. isto radi i povetarac. priroda je to: ne trosi, a ide. poz Edited September 22, 2022 by le petit nicolas 4
ivy Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 (edited) 12 hours ago, Strucnjak said: Imas super prodavnicu zacina u Cumicu jeestee..kod njih 40g kumina kosta 370 din a u bio spajzu 100g kosta 312.. kod njih kupujem neke mesavine..mada nisam skoro.. Edited September 23, 2022 by ivy
ivy Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 jos nisam kupila kumin u zrnu ne da mi se ista suma za postarinu kao za posiljku koristim mleveni..i pimet koristim mleveni,nema nigde ceo inace pravila sam sad mesavinu za pumpkin pie manje vise po ovom receptu https://sallysbakingaddiction.com/pumpkin-pie-spice/ misim nije da mi je trebala jer sam do sada sasvim uspesno koristila cimet,five spice,pimet i mesavinu za medenjake ali mi je bilo zanimljivo....moram priznati da mi se svidelo i sad gledam sta sledece da pravim za 5 spice nemam zvezdasti anis..mozda baharat
gospa buba Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 [emoji38]ol:moram sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
makaronee Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) Da se nastavim zvezdastim anisom, koji se lepo podružio sa goveđom kolenicom iliti osso buco-m, kako se vika u mom selu. Tri saata, 130 C, tučana posuda sa dva sloja alufolije pod poklopcem. Spoiler Edited December 28, 2022 by makaronee Smanjio porciju 5 3
Recommended Posts