July 13, 20168 yr Možda grešim, i nevezano sa nagađanjima u vezi Marjanovića, ali uvek mi se činilo da je Teo drkadžija i đubre van terena. Nešto kao Danilović. Ima takvu facu, šta da mu radim :) Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока Ja cuo suprotno, da je kul lik i ne glumi zvezdu.
July 14, 20168 yr Ja cuo suprotno, da je kul lik i ne glumi zvezdu. potvrdjujem. milosu talenat dozvoljava da svoj ego, koji nije mali, ostavi na terenu, ako nesto pretekne zavrsi u svlacionici, i to je to.
July 21, 20168 yr Možda grešim, i nevezano sa nagađanjima u vezi Marjanovića, ali uvek mi se činilo da je Teo drkadžija i đubre van terena. Nešto kao Danilović. Ima takvu facu, šta da mu radim :) Kamerman sa RTS-a mi pricao kako mu je Teodosic popusio sve cigare u busu pred docek 2014...Ima milione a steka se za pljuge. Edit: Fun fact - Nesto mi je pomenuo da je tad Celavi napusio Acu Informaciju i izbacio ga iz autobusa. Edited July 21, 20168 yr by getasewtadesse
July 21, 20168 yr Smesna mi ova sintagma da jedna od najvecih zvezda evropske kosarke glumi zvezdu :)