bradilko Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) ovde vise nema ljubavi prema bobiju.. Edited July 12, 2016 by bradilko
Giggsy Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Moze se Teu. Od 2007. i Moke je dosao na svake jebene pripreme. Jednom i bez noge
Sam Spade Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Možda grešim, i nevezano sa nagađanjima u vezi Marjanovića, ali uvek mi se činilo da je Teo drkadžija i đubre van terena. Nešto kao Danilović. Ima takvu facu, šta da mu radim :) Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока Ja cuo suprotno, da je kul lik i ne glumi zvezdu.
Timmy Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Dok onako asistira sto se mene tice nek glumi zvezdu koliko oce :)
fancy claps Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ja cuo suprotno, da je kul lik i ne glumi zvezdu. potvrdjujem. milosu talenat dozvoljava da svoj ego, koji nije mali, ostavi na terenu, ako nesto pretekne zavrsi u svlacionici, i to je to.
getasewtadesse Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 (edited) Možda grešim, i nevezano sa nagađanjima u vezi Marjanovića, ali uvek mi se činilo da je Teo drkadžija i đubre van terena. Nešto kao Danilović. Ima takvu facu, šta da mu radim :) Kamerman sa RTS-a mi pricao kako mu je Teodosic popusio sve cigare u busu pred docek 2014...Ima milione a steka se za pljuge. Edit: Fun fact - Nesto mi je pomenuo da je tad Celavi napusio Acu Informaciju i izbacio ga iz autobusa. Edited July 21, 2016 by getasewtadesse
Heaviside Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Smesna mi ova sintagma da jedna od najvecih zvezda evropske kosarke glumi zvezdu :)
Recommended Posts