James Marshall Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 sta te muci? Nisi čuo predsjednika, navijaj za velike klubove, CZ i Partizan, a ne za neke male hrvatske
Plavimost Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Zanimljivi su ovi revanši iz kvalifikacija za Ligu Šampiona.
189- Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 jel zna neko koliko bi bila otprilike cena ulaznice za arsenal u bg? kolika je bila kada su dolazili igrati protiv partizana?
ZokiAsov Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 jel zna neko koliko bi bila otprilike cena ulaznice za arsenal u bg? kolika je bila kada su dolazili igrati protiv partizana? Mislim da je oko 4, 4 i po soma bio paket za tri tekme.
189- Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 a pojedinacne karte? drugar navijac arsenala hoce samo njih da gleda.
ZokiAsov Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ovo je bilo za istok, zavisi od tribine i kolko bude alav terza, ali mislim da ce biti oko soma i po pojedinacna.
MiddleClass Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Nije problem cijena pojedinacne, ali ce je tesko naci.
porucnik vasic Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Nisi čuo predsjednika, navijaj za velike klubove, CZ i Partizan, a ne za neke male hrvatskeКако је тупаво ово. Одчивека са таквим аватаром очекивао сам више. Sent from my iPhone using Tapatalk
James Marshall Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Hoćeš da kažeš da sam nešto pogrešno rekao? Udaraš čovjeku fejspalmove zato što ima neku emociju prema hrvatskim klubovima. Nešto slično je rekao i Vučić. Mržnja prema hrvatskim klubovima. Mogao si da pređeš preko toga, ali nikad nije viška opljunuti po Hrvatima i hrvatoljupcima.
porucnik vasic Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Hoćeš da kažeš da sam nešto pogrešno rekao? Udaraš čovjeku fejspalmove zato što ima neku emociju prema hrvatskim klubovima. Nešto slično je rekao i Vučić. Mržnja prema hrvatskim klubovima. Mogao si da pređeš preko toga, ali nikad nije viška opljunuti po Hrvatima i hrvatoljupcima. Ја морам да признам да бих волео да ми покажеш где си у мом писању могао да прочиташ мржњу према хрватским клубовима и Хрватима. Икакво пљување Хрвата. Једна реченица је довољна. А југоносталгија је ствар лошег укуса.
James Marshall Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pa zašto te smeta što je čovjeku žao što su ispali hr. klubovi? Čemu fejspalmovanje? Evo, iskreno, bez ikakve kvarne namjere pitam.
Recommended Posts