Redoran Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Kakva kataklizma turskih blizanaca u LE. Suza suzu stiže.
pbg12345 Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 da ne pominjem ove nase, ali koliko mi je drago pre svega zbog vardara, pa maribora, rijeke, a zao hajduka i osijeka koji je bas nesretno ispao, ipak je utisak iz komsiluka raspali dinamo mnogo mi je drago sto su ispusili, uvek su mi bili najomrazeniji klub u ex yu
Jozef K. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Da remiziramo. Pored Maribora u CL, Partizan, Zvezda, Rijeka i Vardar od ex-yu u LE. Stvarno šteta Hajduka i Osijeka. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
levi Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Za Zvezdu i za Vardar mi je drago, a posebno za mrtvi Hajduk, najomraženiji klub ex ju
pantelia Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Bravo blizanci neka strepi evropa ovo je dokaz da drzava zna da prepozna kvalitet i pravi klub koji ce da finansira pa i 10 godina uzalud ali nema veze kad tad se to isplati doduse samo mesetarima. Ovo je propusnica za dozivotno finansiranje nasih prejakih klubova. Gazite evropom gazite! Hahahahaha :D Ovo neki od Tonceva?
porucnik vasic Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Bravo blizanci neka strepi evropa ovo je dokaz da drzava zna da prepozna kvalitet i pravi klub koji ce da finansira pa i 10 godina uzalud ali nema veze kad tad se to isplati doduse samo mesetarima. Ovo je propusnica za dozivotno finansiranje nasih prejakih klubova. Gazite evropom gazite! da ne pominjem ove nase, ali koliko mi je drago pre svega zbog vardara, pa maribora, rijeke, a zao hajduka i osijeka koji je bas nesretno ispao, ipak je utisak iz komsiluka raspali dinamo mnogo mi je drago sto su ispusili, uvek su mi bili najomrazeniji klub u ex yu
gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Bravo blizanci neka strepi evropa ovo je dokaz da drzava zna da prepozna kvalitet i pravi klub koji ce da finansira pa i 10 godina uzalud ali nema veze kad tad se to isplati doduse samo mesetarima. Ovo je propusnica za dozivotno finansiranje nasih prejakih klubova. Gazite evropom gazite! Kako me nekad razveseli tudja muka
Redrooster Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Hvala do neba tati! http://www.butasport.rs/fudbal/terzic-hvala-do-neba-aleksandru-vucicu-ovo-je-njegov-trijumf/
tangodelta Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Za Zvezdu i za Vardar mi je drago, a posebno za mrtvi Hajduk, najomraženiji klub ex juKissić i tebi debilčiću.
Recommended Posts