July 13, 20177 yr Mladost PG preslisala i Sturma u Austriji. 3 tekme 3 pobjede. Trener im je legenda Partizana i smrt za Kroaciju - Dejo Vukicevic. jel sam lud ja ili je mladost triput bolja od budućnosti?
July 13, 20177 yr Mladost je zadrzala ekipu i pojacala se. Iz Buducnosti je otislo 6-7 igraca. Plus je Vukicevic ozbiljniji trener od ovog iz Buducnosti.
July 13, 20177 yr Хајдук побиједио Левског голом из пенала. Десни бек Левског је онај наш пропалитет Цветковић
July 13, 20177 yr Хајдук побиједио Левског голом из пенала. Десни бек Левског је онај наш пропалитет Цветковић .Več vidim kako ce Levski u revansu pobediti 1-0 pa onda penali
July 14, 20177 yr Solidno su juče prošli jugoslovenski klubovi. Uglavnom imaju aktivan rezultat. Videćemo kako će to izgledati u revanšu.
July 14, 20177 yr Хајдук побиједио Левског голом из пенала. Десни бек Левског је онај наш пропалитет Цветковић U jednom trenutnku je nešto doletelo sa tribina i ovaj krenuo da juri sudiju da mu to da, sudija ga gleda par trenutaka, kao aj pali budalo. Sad mi je jasno gde je pokupio manire.
July 20, 20177 yr Skenderbeg izbacio moćnog Kairata. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk A Inter Baku protiv mocne Luksemburske Fole prosao kao Mladost protiv njih samih...
July 21, 20177 yr Osijek stigao do PSV-a, svaka cast. Nigde ih nije bilo godinama. Sad i klupski fudbal imaju ubedljivo najjaci u ex-YU, o reprezentativnom da i ne pricamo. Sva 4 kluba u 3. kolu. Cvetkovic ladno preso u Levski, dabogda propo Napredak. Edited July 21, 20177 yr by W.F.C.
July 24, 20177 yr Cim su malo uzdrmali Dinamo. Nesto slicno kao kad je KKP pao u basketu, odmah je zaigrala i Zvezda i Mega...