Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 16/17

theanswer

Recommended Posts

Posted

Mladost PG preslisala i Sturma u Austriji. 3 tekme 3 pobjede. Trener im je legenda Partizana i smrt za Kroaciju - Dejo Vukicevic. :fantom:

jel sam lud ja ili je mladost triput bolja od budućnosti?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jeremija

107

• Pokojni Ruxin

83

• MiddleClass

80

• John Coltrane

66

Posted

Mladost je zadrzala ekipu i pojacala se. Iz Buducnosti je otislo 6-7 igraca. Plus je Vukicevic ozbiljniji trener od ovog iz Buducnosti.

Posted

Хајдук побиједио Левског голом из пенала. Десни бек Левског је онај наш пропалитет Цветковић :lolol:

Posted

Хајдук побиједио Левског голом из пенала. Десни бек Левског је онај наш пропалитет Цветковић :lolol:

.Več vidim kako ce Levski u revansu pobediti 1-0 pa onda penali
Posted

Solidno su juče prošli jugoslovenski klubovi. Uglavnom imaju aktivan rezultat. Videćemo kako će to izgledati u revanšu.

Posted

U jednom trenutnku je nešto doletelo sa tribina i ovaj krenuo da juri sudiju da mu to da, sudija ga gleda par trenutaka, kao aj pali budalo.

Sad mi je jasno gde je pokupio manire.

Posted

Jebem ti sport u kojem Škoti izbace Hercegovce... :fantom:

Posted

Skenderbeg izbacio moćnog Kairata.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Teska noc za slavni kazahstanski fudbal

Posted

Skenderbeg izbacio moćnog Kairata.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

A Inter Baku protiv mocne Luksemburske Fole prosao kao Mladost protiv njih samih...

Posted (edited)

Osijek stigao do PSV-a, svaka cast. Nigde ih nije bilo godinama. Sad i klupski fudbal imaju ubedljivo najjaci u ex-YU, o reprezentativnom da i ne pricamo. Sva 4 kluba u 3. kolu.

Cvetkovic ladno preso u Levski, dabogda propo Napredak. 

Edited by W.F.C.
Posted

Cim su malo uzdrmali Dinamo. Nesto slicno kao kad je KKP pao u basketu, odmah je zaigrala i Zvezda i Mega... :fantom:

Posted

U prvih pola sata skromni Olimpik iz Donjecka dosta bolji od Paoka

Posted

Prenosi Arena Sturm - Fenerbahce, 1-0 trenutno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...