Geo Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Al Cosica izmalerisao komentator "Ma sta uradio, bice junak ..." ... p.s. Hajduk ladno nasao debljeg napadaca od Bozinova...
Zico Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Lako je raznim Astrama da se kurce kad ne moraju da gostuju Stokama u hladnim decembarskim nocima. Najjaca liga na svetu
Nemanja Posrbica Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Samo 4 nepovlašćena tima su prošla u grupnu fazu. Astana preko BATE Borisova; Osmanlispor preko Midtjyllanda; Gabala preko Maribora i Astra preko West Hama. Jedino pravo iznenađenje je ispadanje WHU. Nema puno timova koji su kvalitetom zalutali u LE.
Jozef K. Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Šteta za 'Ajduka. Ionako nemaju šta da traže u HNL pored Dinama i Rijeke, tako da bi bilo baš dobro loženje na LE. Inače, slažem se da je vrlo fin sastav ekipa u LE. Biće zanimljivo. Niko iz ex-YU u LE, jedini učesnik grupne faze je Dinamo u CL.
pantelia Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) Odbranio jedan ja mislim, ostale su promasili Ajdukovci, onaj Ohnadza i Cosic Edited August 26, 2016 by pantelia
malistev Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Bas jaki sesiri na zrebu, ovaj prvi je mogao komotno u LS, a ni ostali nisu za bacanje. Cetvrti jeste malo sareniji, ali ima mnogo nezgodnih ekipa -> bice jakih keceva, pogotovo ako se neki favoriti budu rekreirali u Evropi. Btw. Azeri dva tima u LE
W.F.C. Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Cak 21 tim sa istoka je prosao u grupnu fazu a nikog iz bivse Juge, raspad totalni. Partizan odmah ispao, Rijeka i Zvezda preskocili samo po jednu prepreku u svojim nastupima, Vosa i Hajduk uz srecan zreb stigli s klincima do plej ofa i ispali. Polako ali sigurno se mi i Madjari selimo u rang Bosne, Makedonije, CG... Ne mislim da su grupe nesto zanimljive, eventualno od proleca bice uzbudjenja, valjda nece opet Sevilja da predje u 1/16 finala, onda nista od uzbudjenja :)
Jeremija Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 (edited) Znači, ove kretenčine sa Arene pored svih utakmica ovog kola ne prenose dve najprimamljivije za gleadoce: Feyenoord - Manchester United i Inter - Hapoel. Pored toliko Arena Sport kanala mi sad moramo da strimujemo ove dve utakmice (koje inače, kako saznajem, prenose Arene i u Bosni i u Hrvatskoj). Pa dobro, jebem vam lebarnik, zašto mi plaćamo pretplatu? Edited September 15, 2016 by Jeremija
Pokojni Ruxin Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Feyenoord - Manchester United Lol, ložiš da junajted igra neki fudbal četvrtkom
Meazza Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Sve na stranu, ali sta je kog djavola interesantno u utakmici Inter-Hapoel?
Jeremija Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Dade ga Milan Baros za Slovan Nemoj da pričaš da taj još igra fudbal?
Recommended Posts