Jozef K. Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Ima mnogo bolje. Valensija školuje Reala. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Luther Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Pa teško je gledati utakmicu gde nema 136 golova u poluvremenu. Mislim teško je nekome ko ne razume igru.
John Coltrane Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Hehing 2:4 u Firenci Sent from my iPhone using Tapatalk
Timmy Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Kako jebote, bilo 2:0, jebena Borusija iz sela Mehmengladbaha
John Coltrane Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 OL-AZ 7:1 Totte ispao od Genta :D Sent from my iPhone using Tapatalk
crtamOrasi Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Odose Shakhtar i Zenith. Steta sto im se nisu pridruzili i ostali smaraci sa istoka.
ArleKino Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Totte ispao od Genta :D Zaboravio si (meni) najvažniju stvar: "...I DOBIO CRVENI KARTON!" :D Šaban Alli je čovjeka zamalo slomio divljačkim faulom. U Engleskoj bi dobio žuti karton. Ne znam kako Mourinho može da ne osvoji Evropsku ligu. Roma po definiciji ne može da osvoji (sorry, Orasi), a lažna Borussia će vjerovatno nagrajisati od nekog drugog dok Mourinho do naslova ide preko Apoela i Genta.
Pokojni Ruxin Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Ne znam kako Mourinho može da ne osvoji Evropsku ligu. Tako što ce pre ili kasnije naleteti na neku ozbiljnu ekipu?
crtamOrasi Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Zaboravio si (meni) najvažniju stvar: "...I DOBIO CRVENI KARTON!" :D Šaban Alli je čovjeka zamalo slomio divljačkim faulom. U Engleskoj bi dobio žuti karton. Ne znam kako Mourinho može da ne osvoji Evropsku ligu. Roma po definiciji ne može da osvoji (sorry, Orasi), a lažna Borussia će vjerovatno nagrajisati od nekog drugog dok Mourinho do naslova ide preko Apoela i Genta. Ja mislim da mi uzimamo ovo. Bilo bi najsladje preko specijalnog, egomanijaka, najskupljeg i novog Anrija, al daj sta das, moze i preko Apoela.
MiddleClass Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Roma da dobije Mancester i Roma da osvoji bilo sta... carski! :D Nema ko Murinja da zaustavi. Polica sa trofejima ceka...
Recommended Posts