February 22, 20178 yr Pa teško je gledati utakmicu gde nema 136 golova u poluvremenu. Mislim teško je nekome ko ne razume igru.
February 23, 20178 yr Odose Shakhtar i Zenith. Steta sto im se nisu pridruzili i ostali smaraci sa istoka.
February 23, 20178 yr Totte ispao od Genta :D Zaboravio si (meni) najvažniju stvar: "...I DOBIO CRVENI KARTON!" :D Šaban Alli je čovjeka zamalo slomio divljačkim faulom. U Engleskoj bi dobio žuti karton. Ne znam kako Mourinho može da ne osvoji Evropsku ligu. Roma po definiciji ne može da osvoji (sorry, Orasi), a lažna Borussia će vjerovatno nagrajisati od nekog drugog dok Mourinho do naslova ide preko Apoela i Genta.
February 23, 20178 yr Ne znam kako Mourinho može da ne osvoji Evropsku ligu. Tako što ce pre ili kasnije naleteti na neku ozbiljnu ekipu?
February 23, 20178 yr Zaboravio si (meni) najvažniju stvar: "...I DOBIO CRVENI KARTON!" :D Šaban Alli je čovjeka zamalo slomio divljačkim faulom. U Engleskoj bi dobio žuti karton. Ne znam kako Mourinho može da ne osvoji Evropsku ligu. Roma po definiciji ne može da osvoji (sorry, Orasi), a lažna Borussia će vjerovatno nagrajisati od nekog drugog dok Mourinho do naslova ide preko Apoela i Genta. Ja mislim da mi uzimamo ovo. Bilo bi najsladje preko specijalnog, egomanijaka, najskupljeg i novog Anrija, al daj sta das, moze i preko Apoela.
February 23, 20178 yr Roma da dobije Mancester i Roma da osvoji bilo sta... carski! :D Nema ko Murinja da zaustavi. Polica sa trofejima ceka...