July 21, 20168 yr ma i vosa je realno penis, juce su jedva umuvali gol ovim velsanima. od prvog iole ozbiljnijeg protivnika dobice petardu, al sto jes jes, imaju srece u zrebu. Играли колико и како им треба.
July 21, 20168 yr Madjarski fudbal je bas u kurcu? Onako. Izbacili su par klubova iz prve lige zbog finansija pred početak prošle sezone, titulu osvojio Ferencvaros dominantno. Mislim da imaju podršku države da se malo oporave, Thomas Doll im je trener, imaju solidan broj reprezentativaca. Stranci upitni. Što se tiče ostatka lige Videoton je ok poslednjih godina, ostalo tanko.
July 22, 20168 yr Hrvati ce ladno imati 2 predstavnika u LS (upravo su prestigli Rumune na kljucnom 15. mestu!)
July 22, 20168 yr Hrvati ce ladno imati 2 predstavnika u LS (upravo su prestigli Rumune na kljucnom 15. mestu!) С тим да сезона још није ни изблиза готова и бодови се сакупљају до маја следеће године.
July 22, 20168 yr s tim sto taj drugi ide tamo na engleze i italijane pa su mu sanse za plasman manje-vise nikakve, al svejedno, svaka im cast. umeli su oni i ranije da nabiju rejting i da dodju do dva kluba u kvalifikacijama. one 99. kada je partizan igrao sa rijekom, rijeka je bila vicesampion
July 22, 20168 yr Треће коло, из ког се испада у плеј оф за групе Лиге Европе. Ево ко је могао допасти нпр Стеауу ове године (2. у Румунији, њих су прескочили Хрвати, засад) Ajax PAOK Sparta Prague Shakhtar Donetsk Young Boys Rostov Anderlecht Fenerbahçe Monaco Manchester City Porto Villarreal Borussia Mönchengladbach Roma
July 22, 20168 yr svejedno, mi npr. nikad necemo ni dostici. doduse, njima je lakse jer su pametniji. smanjili su ligu na 10 i odavno krenuli u privatizaciju, tako da stvaraju neke elementarne preduslove za napredak klubova i njihove bolje rezultate. ta vrsta osnovne pameti je kod nas nezamisliva. Edited July 22, 20168 yr by Nikodije
July 28, 20168 yr Uključio sam Škendiju, kada je već imala igrača više, ali kako su dobro odigrali za dva gola, plus ih zaustavili jednom zbog navodnog ofsajda. Biće zanimljivo u revanšu. Hajduk otresao neke Ukrajince. Rijeka nerešeno u Istanbulu.
July 28, 20168 yr Upisao se i Idan Vered za Beitar Jerusalem https://www.youtube.com/watch?v=bKwTesG_fxI