MiddleClass Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Higuain izgleda u Juventusu Ako je to istina onda
gervasius twinkleminkleson Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Mislim da je vjerovatnoca za to jako mala. Niti je Juventusov still da plati nekog 90+ miliona, niti da da igracu 7.5 miliona po sezoni, sto je skoro duplo vise od sadasnjeg najplacenijeg igraca. Po meni, ovo prosto Higuainov agent pokusava da natjera Napoli da ga proda za ispod tih 94 miliona koliko je klauzula. Vjerovatno ce i uspjeti, ali sumnjam da ce to biti u Juve. Po izvjestajima, ako ode Higuain, vjerovatno ce probati da dovedu Icardija ili Baccu.
crtamOrasi Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 I meni je sumnjivo bas zbog toga sto kazes - nije njihov stil. Moze mnogo bolje da se pazari od toga, Higuain nece imati gotovo nikakav resale value posle jos jednog ugovora. Ali moguce da bi to bio potez koji bi vodio napadu na CL, za ligu su i onako dovoljno kvalitetni. Kako god, hocu samo da se desava nesto atraktivno :D
W.F.C. Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Ja mislim da oni vec sad mogu da se uz malo srece u zrebu ukljuce u borbu za osvajanje CL.
crtamOrasi Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Realno bi bili krajnje ozbiljan takmac i lani da se nisu spektakularno spetljali u Minhenu.
gervasius twinkleminkleson Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Oni vec jesu jedan od najboljih timova u Evropi, no doubt. Nadam se da ce ih koncentracija na CL kostati u Italiji.
goofs Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Izgleda da je Milan prodat Kinezima za samo 395mil pretpostavljam da preko toga idu jos neki dugovi koji ce se prebiti
gervasius twinkleminkleson Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Tek cemo vidjeti jel top pojacanje. Talentovan je, ali ovo su ogromne pare za nekog ko nije igrao previse ozbiljnog fudbala
crtamOrasi Posted July 16, 2016 Author Posted July 16, 2016 Ne znam, dize se ogromna halabuka oko njih, a ja se ne secam sezone da sam ih se manje plasio. Dobijamo ih u sred Mordora Torina
tangodelta Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Ma kakvih 25 miliona, to je kao 15 miliona za Halilovica, pa ispade da je 2m sa platom i mogucim bonusima moze da dodje na 15m.
crtamOrasi Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 "Biće zanimljivo igrati protiv Milana, Intera i Rome u Serie A. Nisam naveo Juventus jer smo protiv njih već imali okršaje u Serie B" - Rafaele Vrenna, predsednik Crotonea
Recommended Posts