Miljenko Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Dinamičan meč. Možda ipak ima šanse za bod, mada je odbrana suviše ranjiva.
gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Bruno Peres opet uzasan pozadi. Roma puna frustrirajucih igraca. Kad se navodno boris za titulu, a zavisis od inspiracije 40godisnjaka, jebiga, nesto nisi dobro uradio. Nece ovo biti nimalo laka sezona za Romu
Renegade Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Nego, RTRS prenosi tekme od 12.30 Tako što se uključili u arenu? :D Čudi me da ih sbb nije zamračio.
Miljenko Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Meni kod Rome fali dobar napadač, Džeko to više nije. Nikada nisu igrali defanzivno, zato ih i volim. Evo ga Džeko ponovo.
MiddleClass Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Kako Miha dijeli lekcije Romi. Pljas, pljas, pljas...
gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Lose selektirana ekipa, na nekim pozicijama prilicno suplja, ali prije svega, neosvjezna tamo gdje je ocigledno da su igraci prije godinu dvije imali vrhunac i sad su u silaznoj putanji. Tesko je reci, s obzirom na bodove, da je Roma u krizi, ali isti utisak mi je i dalje kao i pred pocetak prvenstva - vrlo vjerovatno najvece razocarenje prvenstva.
crtamOrasi Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 (edited) Cekaj, ne razumem te kada kazes da su tu igraci koji su imali vrhunac pre godinu dve. Mogu da razumem ako mislis na Radju ili Perottija, ali za ostatak bas i ne razumem. Manolas, Rudiger, Rui, Peres, Florenzi, Paredes, Shaarawy, Salah su igraci koji tek ulaze u prajm, svi mladji od 25. Problem ovog tima nije istrosenost nego nedostatak veznjaka koji ima skila i reputacije da diktira tempo na sredini. Jbg, bez Pjanica zaista delujemo obezglavljeno. I to je to, nema neke misterije tu. Edited September 25, 2016 by crtamOrasi
renne Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Tako što se uključili u arenu? :D Čudi me da ih sbb nije zamračio. Zvanični je to ugovor. NIsu se uključili nego preuzeli A obzirom da sve više dolazi do saradnje SBB i MTS-a, logično je Imaš na kablovskoj temi dosta o tome
Malvo Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Bekovi su im uzasni, neupotrebljivi u napadu, klimavi u odbrani.
Mr.Mxyzptlk Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) sace gabigol da im zavuce ^_^ ranokia Edited September 25, 2016 by extragluv
Malvo Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Gabigol ne izgleda odvise golast. De Bur je usro uvodjenjem Edera, Cakija Stojanovica Serije A. Covek se samo setao po terenu, niti da izvrsi presing niti da napravi nesto konkretno u napadu, igrac manje. Jos je pre toga umesto povredjenog Kondogbije ubacio onog malog Gnokurija, a dete niti ume da uzme loptu niti da pocne napad. Perisic je ponekad isuvise sebican, ali jedini je u ekipi cista klasa pored Ikardija.
crtamOrasi Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Dobar je Perisara, ali su realno i Banega i Miranda kvalitetniji i bitniji igraci.
Malvo Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 (edited) Jest, za Mirandu priznajem. Banega mi je tja, jeste bitniji za igru, pokrece stvari, ali nije mu toliki konkretan doprinos. Promasaj Ranokije :D Ali tacno leti lopta, vidim da ide njemu na glavu i pomislim u pola sekunde - ovaj masi garant. Edited September 25, 2016 by Malvo
crtamOrasi Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Banega je jedini bas kreativan igrac u timu, izvadi njega i dobices rasulo. Nije samo do pasova i direktnih razigravanja, vec i do mogucnosti da se malo zadrzi lopta u nogama na protivnickoj polovini i pametno nudjenje za pas u svakom momentu. Meni je on jako dobar igrac.
Recommended Posts