Jump to content
IGNORED

Serie A 2016/17

crtamOrasi

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

270

• Meazza

178

• MiddleClass

138

• gervasius twinkleminkleson

96

Posted

sky germany javlja da su klubovi dogovorili pozajmicu benatie na sezonu uz mogucnost otkupa za 18m

Posted

Izgleda da ce biti Vermaelen :mellow:  Ne znam sta da mislim, ako ostane zdrav (a nece) onda ce biti bas ono sto nam treba. Defanzivac koji je kvalitet sa loptom u nogama je ono sto nam treba cele decenije.

Posted

Samo da se zapljunem, kao i uvek, ocekivanja su velika, realnost je mlohava

Posted

Kataklizma!

Pjaca, Rog i Ćorić se dovode u vezu sa Napolijem, mislim da će to biti dovoljno za jednu kraću pauzu praćenja (i simpatisanja) ovog kluba :)

Posted

Pjaca se dovodi u vezu i sa rubeom i sa Interom, nemoj da si na kraj srca.

Posted

Propustih ono glavno, Bunga-bunga™ dogovorio prodaju vecinskog paketa deonica Kinezima, trebalo bi da bude i zvanicno 12.7. Najavljeno investiranje od 400m u prve 2 sezone, u igracki kadar i u sta jos ne znam.

Posted

Je l to znači da ce u potpunosti da odjebucka iz kluba? Sa sve ćerom i kondorom?

Posted

Ne znam, mislim da ostaje sigurno u nekom obliku, ne verujem da ce imati poslednju rec vise. G je vec nesto drugo, ne mislim da ce ga menjati.

Posted

Mali djavo™ u Celti za 10m. Kad se resismo i te bede :dry:

Posted (edited)

Gejpederski klubovi, duvajte ga.

“Everything is calm with Sabatini,” Nainggolan told fans at Trigoria this morning, as reported by Gazzetta dello Sport.

“Will I stay at Roma? Yes.

1452.gif

:fantom:

Edited by crtamOrasi
Posted

Pjaca se dovodi u vezu i sa rubeom i sa Interom, nemoj da si na kraj srca.

Da, spominje se i ACM u vezi Pjace, ali i dalje ostaju ova dva mala kopita zla [emoji85]
Posted

Ma, Milan ce kupiti nesto totalno idiotski, nece Pjacu jer bi Pjaca bio dobra kupovina. Tako da mozete vi  :D

Nego, potpisali smo princa Oberina  :cool:

Bez zajebancije, mislim da ce biti bolje resenje na beku od mrtve Dinje. Volim takve zivahne igrace.

Cmr5DbKWIAAcSLY.jpg

Posted

Dobar je na FM posle par sezona :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Taj Pjaca će verovatno kod nas. Jel njega uopšte neko gledao? Valja li išta?

Inače, ova sezona će biti još jedan promašaj, pa i da kinezi stvarno upumpaju 100 miliona. Tim je toliko truo da mora da se zameni bar 8 igrača. Montela će se dobro namučiti da uđe u Evropu

Milan ima finu okosnicu mladih (mahom italijanskih) igraca, ali im fale jaki nosioci igre, bar po jedan u sredini i odbrani, i da se otarase Montoliva i slicnih mu. Imaju tu Baku, koji je posle xyz godina bio zapravo dobra kupovina, ali on sam nije dovoljan. I naravno, Montela treba sve to da poslozi kako valja. Sve to ako klikne mogu da se uguraju negde pri vrh, u suprotnom ce biti opet jaki sedmi.