Mil@n Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Odgledah Halep protiv Kerber i na kraju mi utisak kako sam posle tri gema video da nema teorije da ova prva dobije set, a ne mec. Ta devojka kao da ima dobru masinu ali uvek ukljuci neki osrednje los autopilot i teraj. More Halep career record vs opponent ranking breakdowns: vs top-5: 5-19 vs top-10: 17-30 vs top-15: 31-39 vs top-25: 62-59
Jean-Luc Picard Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Neko blizak bi stvarno morao da kaže Zimonjiću da je vreme da se okače kopačke o klin. Malo gledam ovaj dubl, pa on je daleko daleko daleko najslabiji igrač na terenu. Nije da mi je to nešto novo, ali stvarno je frapantno koliko je lošiji i nepouzdaniji od ostale trojice.
Timmy Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Covek uziva na terenu radeci ono sto voli, a i dalje of toga moze fino da zaradi. Samo neka igra :) Olga dobila 9:7 u trecem i prosla prvi put u karijeri u osminu na GS turniru. Tamo je ceka Ukrajinka koje je vec u 500 seniorki, ali ne bih nikako otpisivao nasu :)
Arkadija Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ja sam tek sada ukapirala da se i dubl ovde igra na 3 dobijena seta. I još se čudim što se Brajani ne raduju, već idu ka stolicama da sednu. :D :D
Arkadija Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Potpuno sam se prebacila u mislima i stvarno sam se iznenadila.
karambol Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Da, bas bi bilo lepo da mora da juri jedan GS viseJedan više-manje, ništa ne znači.Ionako će ići na 20+
Milogled Bluff Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 (edited) Naravno da nema realne sanse za 20. Ali za 17 ja verujem da ima. Edited July 6, 2016 by Milogled Bluff
Timmy Posted July 6, 2016 Author Posted July 6, 2016 To da. Ali nije isto reći nema šanse i nema realne šanse. Ja cenim da će stati na 17-18 :)
Recommended Posts