Timmy Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Pobedla mala Daniloviceva u prvom kolu juniorki.
mire Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 mala će biti opasna, a ako je na psd po pitanju fanatizma, biće veliki igrač
Timmy Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Ima mnogo predispozicija da postane vrhunska sampionka. I spreman sam prognozirati da hoce :)
mire Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 moja draga bila poslovni sekretar tk partizan 2007.-2010., gledala malu tada, kaže da je grizla za svaku loptu, jela treninge pod budnim okom bilmeza :D
Timmy Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Pre negde je izjavila da je dosta naucila od oca, ali najvise da se maksimalno posvecuje svakom treningu. Dovoljno je da samo to nasledi od njega :)
iDemo Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Što je Kirijos antipatičan lik. Strašno. I da li neko može da mi objasni zašto neprekidno hoda pogrbljen? Jel to neki izraz njegove ličnosti,u stilu "ja sam potpuno cool i nezainteresovan za život, a kamoli za tenis"????? To je trendi u AustralijU.
karambol Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Bilo bi lepo da Fed osvoji, posle možemo da razmišljamo da Novak osvaja GS-ove do 35-te godine.
Frank Pembleton Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Pre negde je izjavila da je dosta naucila od oca, ali najvise da se maksimalno posvecuje svakom treningu. Dovoljno je da samo to nasledi od njega :)Nisam upoznat sa situacijom, ali bilo bi dobro da "mala" ode negde napolje u neki "kamp" ili kako to ide. Da predupredi delovanje kloake...
Timmy Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 To svakako. Teniske akademije sluze za to. Novak je bio kod Pilica, a mnogi poznati kod Nika Bolotijerija - Monika, Agasi, Serena...
Milogled Bluff Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Bilo bi lepo da Fed osvoji, posle možemo da razmišljamo da Novak osvaja GS-ove do 35-te godine. Da, bas bi bilo lepo da mora da juri jedan GS vise
keitel Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 To svakako. Teniske akademije sluze za to. Novak je bio kod Pilica, a mnogi poznati kod Nika Bolotijerija - Monika, Agasi, Serena... Pilić i Bolitijeri su odveć matori. Ako ima priliku neka ide kod Muratoglua ili Magnusa Normana.
Timmy Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 (edited) Vrlo moguce, nisam u toku. Samo sam uopsteno odgovorio :) A Kecmanovic dobio u drugom kolu i prosao u osminu. Za koji minut i Olga pocinje mec u istoj rundi edit. krenula i odmah brejk Edited July 5, 2016 by Timmy
Malvo Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Odgledah Halep protiv Kerber i na kraju mi utisak kako sam posle tri gema video da nema teorije da ova prva dobije set, a ne mec. Ta devojka kao da ima dobru masinu ali uvek ukljuci neki osrednje los autopilot i teraj.
Jean-Luc Picard Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ta devojka je imala dobru mašinu, ali je napravila neke loše prepravke na karoseriji.
Recommended Posts