duda Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 mlate se naši u dublu pošteno očekivala sam da smradek i zimonja dobijo ovo rutinski ali neda se mlada srbadija ne razumem zašro se nišikori mlatio skoro čitava dva seta videlo se od početka da sa njim nešto nišje u redu, ne znam šta su na kraju rekli, kakva je povreda
Miljenko Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Ne kapiram ovo sa dublovima. Cuevas i Granollers igraju 5. set, dok su nasi resili mec u 3 seta(2-1). Edited July 4, 2016 by Miljenko
renne Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 nije isto kolo. Prethodna kola na dva kiše radi, ostatak turnira standardno na tri dobijena
Behemoth Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Fed, ako preskoci Cilica u 1/4 finalu, moze jako i do samog kraja.
Miljenko Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 nije isto kolo. Prethodna kola na dva kiše radi, ostatak turnira standardno na tri dobijenaAha. Hvala. Zaboravih na uticaj gnjavatorskog vremena i tumbanje rasporeda.
duda Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 čilić me uopšte nije fascinirao, moram da primetim ok, možda ga je zbunjivalo to keiovo faktički neigranje, meč je bio ni nalik pravo takmičarskom meču, tako da to govorim sa rezervom cibulkova mi deluje strašno napaljeno, vidim izbacila je radvansku
Arkadija Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Raonić ničim ne opravdava da je potajni favorit na Wimbledonu. Glista Goffin ga odučava od izlazaka na mrežu.
duda Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 ja uopšte ne kapiram ko je i zbog čega, prglasio raonića favoritom taj dečko je limitiran opasno, on veće videti gs trofeja nikada
Jean-Luc Picard Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 cibulkova mi deluje strašno napaljeno.... Cibulkova uvek tako deluje...
Behemoth Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 (edited) Ovaj Kirjos je takav jedan cirkuzant da je mucno gledati ga. Sent using Tapatalk Edited July 4, 2016 by Behemoth
Arkadija Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Što je Kirijos antipatičan lik. Strašno. I da li neko može da mi objasni zašto neprekidno hoda pogrbljen? Jel to neki izraz njegove ličnosti,u stilu "ja sam potpuno cool i nezainteresovan za život, a kamoli za tenis"?????
Recommended Posts