Jeremija Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Dobro pojacanje naravno. No koga li ce onda Celsi? Mislim da sam video glasine da kupuju Bakayoka.
renne Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Pričali komentatori sa eir sporta u toku polufinala da je to sa matićem već gotovo, pisao sam o tome
Jeremija Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Onda moguće da ima nešto u tome. Mene lično jedino brinu Matićeve godine, valjda mu ne bi naglo pala forma kad bi ga kupili. A Murinjo voli visoke igrače, pa me ne bi čudilo ni da je i ovo i ono da smo zainteresovani za Perišića tačno.
Jeremija Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Uvek je rizik u tim godinama nekog kupiti, jer nema garancije da će dobro igrati i sa 31,2, a ugovori idu i po 5 godina. Lično bih za tu poziciju preferirao nekog mladjeg, npr. Fabinha, ali ne bih ništa imao ni protiv Matića, mislim da stvarno više nije za očekivati da Carrick i dalje bude standardni prvotimac.
copkillah Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Ma dobro, šta brineš, Murinjo je tu još sledeću sezonu, maksimalno dve, novi trener će posle da dovodi svoje igrače, pa ako ne bude valjao, lako će da ga zavalja nekome.
Jeremija Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Videćemo, meni se čini da mu prija, plus nikad nije imao na raspolaganju više love, a manje odgovornosti kako da je troši, tako da bih rekao da će i to biti faktor. Ne bi me iznenadilo da ostane dugo vremena...
radnik Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 suska se da ulazimo u 2. epizodu serije ''mo salah'' izgleda zavrseno 43m funti ...
MancMellow Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Matic ima jos dve sezone na vrhunskom nivou u sebi. Mozda i tri. Nije to lose. Poznaje ligu, period adaptacije nula.
radnik Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 gde ga vidis tj. ko pored njega? Herrera? a Pogba napred.
189- Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 matic je ove sezone igrao toplo-hladno. vise je bio prosek nego sto je imao vrhunske partije. ne bih bio nesto preterano srecan da ga prodamo konkurentu, no za njega je ocigledno da nece imati previse prostora u conteovoj ekipi sledece sezone.
MancMellow Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 gde ga vidis tj. ko pored njega? Herrera? a Pogba napred. pa pored njih dvojice u 4-3-3. Naravno, ne isturen.
crtamOrasi Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 suska se da ulazimo u 2. epizodu serije ''mo salah'' izgleda zavrseno 43m funti ... Hold your horses, jedini trag koji imate je sto je njegov menadzer zapratio Bazen na nekoj mrezi, a vi vec smislili i cifru. Mozda hoce nekog drugog da vam uvalja Ne, ozbiljno sad, kompletno rukovodstvo Rome je od juce u 1 Bostonu bas radi odredjivanja pravca prelaznog roka. Pritom jos nismo ozvanicili novog trenera, deluje krajnje sarlatanski da mu prodamo jednog od najbitnijih igraca bez amina. Nije da je Roma gadljiva na pare, ali ovo mi deluje daleko od gotovog.
Recommended Posts