MancMellow Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Како да вас човек не мрзи после овога. Одвратни сте као Реал. Brate, covek igra s pola mozga i jednom i po nogom. Ok, danas je imao asistenciju, ali vidi se da ce mu trebati godine i godine da dodje na ono sto nama treba. Pogledaj Allija, pogledaj njega. E, nama treba Alli, mislim ne konkretno Alli, ali takav igrač na tom mestu.
Weenie Pooh Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Mda, pošto je Dete Dele došao u klub kao kompletan igrač sa 17 godina, a Martial evo mator konj od 21 a još se nije optimalno razvio Mogu da razumem da Specijalni hoće da rastera prethodni roster od tristašesto milijardi dinara i dovede svoj samo duplo skuplji, ali ne mogu da razumem vas koji kibicujete, klimate glavom, i racionalizujete otpisivanje mladih talenata zato što nisu to baš oni pravi mladi talenti. Vrhunsko bahaćenje.
MancMellow Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Mda, pošto je Dete Dele došao u klub kao kompletan igrač sa 17 godina, a Martial evo mator konj od 21 a još se nije optimalno razvio Mogu da razumem da Specijalni hoće da rastera prethodni roster od tristašesto milijardi dinara i dovede svoj samo duplo skuplji, ali ne mogu da razumem vas koji kibicujete, klimate glavom, i racionalizujete otpisivanje mladih talenata zato što nisu to baš oni pravi mladi talenti. Vrhunsko bahaćenje. Nisam napisao da bih ga prodao. Ovog leta ne sigurno. Ali ako mu iduća sezona bude kao ova... Ne racionalizujem ja ništa Murinjove poteze. Ako slučajno proda Mkhtyija pobesneću.
Pokojni Ruxin Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Usput šalju super poruku mbapetu i ostalim talentovanim klincima. Ako ih uopšte još uvek ima koji su dovoljno ludi da razmotre odlazak kod portugalskog grofa. Kako god, javite nam se kad budete pravili tu rasprodaju. Verujem da se pepara ne bi bunio da poželi dobrodošlicu u mančester mlađanom marsijalu, a ne bih ni ja što je još bitnije. Edited May 14, 2017 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Lingardi i felainiji su kod murinja off limits, moraćemo da se zadovoljima sa ovima što previše umeju lopte pa ruše koncept Edited May 14, 2017 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 (edited) Prošle sezone ga učio lujara :( Edited May 15, 2017 by Ruxin
radnik Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Ja sam pisao da je pravi ubod/pogodak. Decko zna lopte, uvek su bili opasni kad ima loptu u nogama, da napravi visak, resi 1 na 1 bilo sta. Bice da je do trenera, nemam drugo objasnjenje.
copkillah Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Ma Žoze je poznat po tome kako voli da napravi mladog igrača i da od gotovih proizvoda beži kao đavo od krsta.
ArleKino Posted May 15, 2017 Author Posted May 15, 2017 Nije kukao kad su Tottenham otresli... Pa tad nisu bili na godisnjem. :D Salu na stranu, Wengeru je kriv West Ham jer je protiv Liverpoola uzeo samo 1 bod u dvije utakmice, a Arsenal je dvaput porazen od Liverpoola, fair and square. Kolasinac je valjda potvrdjen da dolazi, Ox 80:20 da ce igrati u finalu, Sol Campbell kaze da bi Alexis i Koscielny mogli igrati za Nepobjedive, a na listi mogucih pojacanja je veznjak Naby Keita iz RB Leipziga.
radisa Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 8. mesto donosi Govno kup, ako ga ManU uzme... Hoće se West Bromwich Albion, Southampton, AFC Bournemouth i Leicester City boriti da ga uzmu ili da ga izbegnu?
Recommended Posts