Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2016-17

Featured Replies

Nisam tad bio tu, ali ajde dopustiću da računamo čelzi u ozbiljne ekipe...

Čestitke sekti i na 2 pobede protiv top 6!

• Replies 12.2k
  • Views 589k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ruxi kad ce spisak igrača koji su nadjebali najskupljeg ove sezone?

Čestitke!

E zato volim ppp. Površniji ljubitelji fudbala bi sigurno bacili kratak pogled na tabelu i lagano zaključili da je junajtedova sezona kompletan fejl, kad ono...

Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?! I to debitantsku na klupi UTD.

Krasan rezon, nema sta.

Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?! I to debitantsku na klupi UTD.

Krasan rezon, nema sta.

Ja bogami gledam pre svega domaći semafor :fantom:

Ali pretpostavljam da šesto mesto u ligi i trofej osvojen četvrtkom predstavljaju solidnu sezonu za neki klub ranga viljareala. Nije da ste ga još osvojili ali svakako se tome svi nadamo. :)

Odjednom ni Liga kup vam nije dovoljno dobar. Valjda zato sto ga u Peparinoj zemlji nema.

Нек’ прво освоје тај трофеј четвртком. Било би феноменално да их Ајакс напуца. 

Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?!

Kako jedva četvrti kad trenutno ima samo bod manje i utakmicu manje od LFC? :unsure: Biće jedva treći ako ne zasere tragično u finišu.

Inače, mnogo mi se sviđa što ne brojite Community Shield Ajax unapred otpisujete :D

Bilo me sramota da spominjem liga kup, pa nisam

Bilo me sramota da spominjem liga kup, pa nisam

И то што кажеш ниси га прошле године прослављао. :s_c:

Ja to iz kurtoazije dajem 1 trofej fore, obzirom na vase bilanse u sezoni na izmaku.

A i komjuniti shild neko racuna neko ne. to je taj neki "nezvanicni trofej".

Нек’ прво освоје тај трофеј четвртком. Било би феноменално да их Ајакс напуца.

-1, kraktovido ti to

Šta nam treba da otpuste prevaru i dovedu nekog ozbiljnog trenera radi kratkotrajnog užitka, zajebi. Ja sam uz lažni mančester tu.

Inače što se tiče spiska - bacio sam kratak pogled na fantazi sajtu i zaplašilo me koliko čovek mora da skrola dok ne naleti na najskupljeg od svih...ne obećavam ništa. :(

Dok sam iz dosade vrteo kanale primetio Jamesa kako otpozdravlja publiku na Bernabeu... Bolje da se na vreme pomirimo sa ovim transferom...    :cry:

Again, ako je umesto Fellainija...

Uopšte nije ista vrsta igrača kao Fellaini, ako je umesto nekog, onda je umesto Runija, ali će i garant jedan od dvojca Mata/Miki da leti (nažalost ne i Lingard koji je dobio novi ugovor). Nepotrebno bacanje para, a sigurno će biti preskup.

Sasvim sam zadovoljan sa Fellainijem ove sezone, nije baš kao 2014/2015, ili kada je igrao za Everton, ali je solidan. Kamo sreće da i neki drugi igrači igraju srčano i bez treme kao i on...

Edited by Jeremija

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.