Jeremija Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Zato što se Murinjo brzo ratosilja igrača za koje smatra da mu ne odgovaraju, pogledaj kod vas ili u Madridu šta je radio.
MancMellow Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ma ne, Mikhtyija ne bih prodavao nikako. S druge strane Martial je već na "borrowed time"
189- Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 okej za mourinha, ali je mkhitarijan bio jedan od najboljih igraca uniteda. bar koliko sam ja ispratio
Jeremija Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ma ne, Mikhtyija ne bih prodavao nikako. S druge strane Martial je već na "borrowed time" Ne bih ni ja, ali ne zavisi od mene, a sigurno Lingardu ne bih davao nikakav ugovor, lik jednostavno nije ni za PL generalno. Sa Martialom počinjem da se pitam da problem nije nedostatak (sportske) inteligencije, jer to je problem koji je teško rešiv...
Jeremija Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 okej za mourinha, ali je mkhitarijan bio jedan od najboljih igraca uniteda. bar koliko sam ja ispratio Bio je dobar sredinom sezone, sad bih ga najbolje opisao kao anonimnog, meč prodje pored njega a da ga i ne primetiš.
Mercuzzio Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Sa oproštajne ceremonije Edited May 14, 2017 by Mercuzzio
MancMellow Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 WHL je (bio) pravi fudbalski stadion. Nekako je uvek bio "prijatan za oči".
copkillah Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Sa oproštajne ceremonije Mene jako zanima kako će Tott da se snađe u prelaznoj godini na Vembliju.
Mercuzzio Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Mene jako zanima kako će Tott da se snađe u prelaznoj godini na Vembliju.Tottenham je do sada bio očajan kad god je igrao na Wembley. Nadam se da je to dovoljno upozorenje za Pochettina da je Wembley ozbiljna stvar na koju mora da se obrati pažnja inače će biti raspad
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 WHL je (bio) pravi fudbalski stadion. Nekako je uvek bio "prijatan za oči". Meni uvek isla na zivce kamera koju su digli u nebesa i oni drzaci krova.
copkillah Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Tottenham je do sada bio očajan kad god je igrao na Wembley. Nadam se da je to dovoljno upozorenje za Pochettina da je Wembley ozbiljna stvar na koju mora da se obrati pažnja inače će biti raspad pa to, mislim da može da vam sjebe momentum™ jer ste uz par pojačanja više nego ravnopravan favorit za titulu sa Čelsijem (i Liverpulom ^_^)
Mercuzzio Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 pa to, mislim da može da vam sjebe momentum™ jer ste uz par pojačanja više nego ravnopravan favorit za titulu sa Čelsijem (i Liverpulom ^_^)Neće biti titule do novog stadiona. Prioritet je ne raspasti se do tada
porucnik vasic Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ma ne, Mikhtyija ne bih prodavao nikako. S druge strane Martial je već na "borrowed time" Како да вас човек не мрзи после овога. Одвратни сте као Реал.
Recommended Posts