Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zato što se Murinjo brzo ratosilja igrača za koje smatra da mu ne odgovaraju, pogledaj kod vas ili u Madridu šta je radio.

Posted

Ma ne, Mikhtyija ne bih prodavao nikako. S druge strane Martial je već na "borrowed time"

Posted

okej za mourinha, ali je mkhitarijan bio jedan od najboljih igraca uniteda. bar koliko sam ja ispratio

Posted

Ma ne, Mikhtyija ne bih prodavao nikako. S druge strane Martial je već na "borrowed time"

Ne bih ni ja, ali ne zavisi od mene, a sigurno Lingardu ne bih davao nikakav ugovor, lik jednostavno nije ni za PL generalno.

Sa Martialom počinjem da se pitam da problem nije nedostatak (sportske) inteligencije, jer to je problem koji je teško rešiv...

Posted

okej za mourinha, ali je mkhitarijan bio jedan od najboljih igraca uniteda. bar koliko sam ja ispratio

Bio je dobar sredinom sezone, sad bih ga najbolje opisao kao anonimnog, meč prodje pored njega a da ga i ne primetiš.

Posted (edited)

_96052426_gettyimages-683039366.jpg

Sa oproštajne ceremonije

Edited by Mercuzzio
Posted

WHL je (bio) pravi fudbalski stadion. Nekako je uvek bio "prijatan za oči". 

Posted

_96052426_gettyimages-683039366.jpg

Sa oproštajne ceremonije

Mene jako zanima kako će Tott da se snađe u prelaznoj godini na Vembliju. 

Posted

Mene jako zanima kako će Tott da se snađe u prelaznoj godini na Vembliju.

Tottenham je do sada bio očajan kad god je igrao na Wembley. Nadam se da je to dovoljno upozorenje za Pochettina da je Wembley ozbiljna stvar na koju mora da se obrati pažnja inače će biti raspad
Posted

WHL je (bio) pravi fudbalski stadion. Nekako je uvek bio "prijatan za oči". 

Meni uvek isla na zivce kamera koju su digli u nebesa i oni drzaci krova.

Posted

Tottenham je do sada bio očajan kad god je igrao na Wembley. Nadam se da je to dovoljno upozorenje za Pochettina da je Wembley ozbiljna stvar na koju mora da se obrati pažnja inače će biti raspad

pa to, mislim da može da vam sjebe momentum™ jer ste uz par pojačanja više nego ravnopravan favorit za titulu sa Čelsijem (i Liverpulom  ^_^)

Posted

pa to, mislim da može da vam sjebe momentum™ jer ste uz par pojačanja više nego ravnopravan favorit za titulu sa Čelsijem (i Liverpulom ^_^)

Neće biti titule do novog stadiona. Prioritet je ne raspasti se do tada
Posted

Како да вас човек не мрзи после овога. Одвратни сте као Реал.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...