Pokojni Ruxin Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Nisam tad bio tu, ali ajde dopustiću da računamo čelzi u ozbiljne ekipe... Čestitke sekti i na 2 pobede protiv top 6!
Azdaja Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ruxi kad ce spisak igrača koji su nadjebali najskupljeg ove sezone?
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Čestitke! E zato volim ppp. Površniji ljubitelji fudbala bi sigurno bacili kratak pogled na tabelu i lagano zaključili da je junajtedova sezona kompletan fejl, kad ono... Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?! I to debitantsku na klupi UTD. Krasan rezon, nema sta.
Mercuzzio Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 https://www.theguardian.com/football/2017/may/13/goodbye-white-hart-lane-iconic-stadium
Pokojni Ruxin Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?! I to debitantsku na klupi UTD. Krasan rezon, nema sta. Ja bogami gledam pre svega domaći semafor Ali pretpostavljam da šesto mesto u ligi i trofej osvojen četvrtkom predstavljaju solidnu sezonu za neki klub ranga viljareala. Nije da ste ga još osvojili ali svakako se tome svi nadamo. :)
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Odjednom ni Liga kup vam nije dovoljno dobar. Valjda zato sto ga u Peparinoj zemlji nema.
porucnik vasic Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Нек’ прво освоје тај трофеј четвртком. Било би феноменално да их Ајакс напуца.
Weenie Pooh Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?! Kako jedva četvrti kad trenutno ima samo bod manje i utakmicu manje od LFC? Biće jedva treći ako ne zasere tragično u finišu. Inače, mnogo mi se sviđa što ne brojite Community Shield Ajax unapred otpisujete :D
Pokojni Ruxin Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Bilo me sramota da spominjem liga kup, pa nisam
porucnik vasic Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Bilo me sramota da spominjem liga kup, pa nisam И то што кажеш ниси га прошле године прослављао.
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ja to iz kurtoazije dajem 1 trofej fore, obzirom na vase bilanse u sezoni na izmaku. A i komjuniti shild neko racuna neko ne. to je taj neki "nezvanicni trofej".
Pokojni Ruxin Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Нек’ прво освоје тај трофеј четвртком. Било би феноменално да их Ајакс напуца. -1, kraktovido ti to Šta nam treba da otpuste prevaru i dovedu nekog ozbiljnog trenera radi kratkotrajnog užitka, zajebi. Ja sam uz lažni mančester tu. Inače što se tiče spiska - bacio sam kratak pogled na fantazi sajtu i zaplašilo me koliko čovek mora da skrola dok ne naleti na najskupljeg od svih...ne obećavam ništa. :(
Jeremija Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Dok sam iz dosade vrteo kanale primetio Jamesa kako otpozdravlja publiku na Bernabeu... Bolje da se na vreme pomirimo sa ovim transferom...
Jeremija Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 (edited) Uopšte nije ista vrsta igrača kao Fellaini, ako je umesto nekog, onda je umesto Runija, ali će i garant jedan od dvojca Mata/Miki da leti (nažalost ne i Lingard koji je dobio novi ugovor). Nepotrebno bacanje para, a sigurno će biti preskup. Sasvim sam zadovoljan sa Fellainijem ove sezone, nije baš kao 2014/2015, ili kada je igrao za Everton, ali je solidan. Kamo sreće da i neki drugi igrači igraju srčano i bez treme kao i on... Edited May 14, 2017 by Jeremija
Recommended Posts