Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nisam tad bio tu, ali ajde dopustiću da računamo čelzi u ozbiljne ekipe...

Čestitke sekti i na 2 pobede protiv top 6!

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ruxi kad ce spisak igrača koji su nadjebali najskupljeg ove sezone?

Posted

Čestitke!

E zato volim ppp. Površniji ljubitelji fudbala bi sigurno bacili kratak pogled na tabelu i lagano zaključili da je junajtedova sezona kompletan fejl, kad ono...

Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?! I to debitantsku na klupi UTD.

Krasan rezon, nema sta.

Posted

Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?! I to debitantsku na klupi UTD.

Krasan rezon, nema sta.

Ja bogami gledam pre svega domaći semafor :fantom:

Ali pretpostavljam da šesto mesto u ligi i trofej osvojen četvrtkom predstavljaju solidnu sezonu za neki klub ranga viljareala. Nije da ste ga još osvojili ali svakako se tome svi nadamo. :)

Posted

Odjednom ni Liga kup vam nije dovoljno dobar. Valjda zato sto ga u Peparinoj zemlji nema.

Posted

Нек’ прво освоје тај трофеј четвртком. Било би феноменално да их Ајакс напуца. 

Posted

Cekaj Pepara ce u kvalifikacije za LS, jedva 4 sa tonom ulozenih para, a Zoze sa 2 trofeja i direktnim plasmanom u LS ima neuspesnu sezonu?!

Kako jedva četvrti kad trenutno ima samo bod manje i utakmicu manje od LFC? :unsure: Biće jedva treći ako ne zasere tragično u finišu.

Inače, mnogo mi se sviđa što ne brojite Community Shield Ajax unapred otpisujete :D

Posted

Bilo me sramota da spominjem liga kup, pa nisam

Posted

Bilo me sramota da spominjem liga kup, pa nisam

И то што кажеш ниси га прошле године прослављао. :s_c:

Posted

Ja to iz kurtoazije dajem 1 trofej fore, obzirom na vase bilanse u sezoni na izmaku.

A i komjuniti shild neko racuna neko ne. to je taj neki "nezvanicni trofej".

Posted

Нек’ прво освоје тај трофеј четвртком. Било би феноменално да их Ајакс напуца.

-1, kraktovido ti to

Šta nam treba da otpuste prevaru i dovedu nekog ozbiljnog trenera radi kratkotrajnog užitka, zajebi. Ja sam uz lažni mančester tu.

Inače što se tiče spiska - bacio sam kratak pogled na fantazi sajtu i zaplašilo me koliko čovek mora da skrola dok ne naleti na najskupljeg od svih...ne obećavam ništa. :(

Posted

Dok sam iz dosade vrteo kanale primetio Jamesa kako otpozdravlja publiku na Bernabeu... Bolje da se na vreme pomirimo sa ovim transferom...    :cry:

Posted

Again, ako je umesto Fellainija...

Posted (edited)

Uopšte nije ista vrsta igrača kao Fellaini, ako je umesto nekog, onda je umesto Runija, ali će i garant jedan od dvojca Mata/Miki da leti (nažalost ne i Lingard koji je dobio novi ugovor). Nepotrebno bacanje para, a sigurno će biti preskup.

Sasvim sam zadovoljan sa Fellainijem ove sezone, nije baš kao 2014/2015, ili kada je igrao za Everton, ali je solidan. Kamo sreće da i neki drugi igrači igraju srčano i bez treme kao i on...

Edited by Jeremija
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...