Weenie Pooh Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Što ste zlobni, zamalo Rooney da je skine sa glavi Wanayami. Da je nadogradio jednog Felainija a ne ovaj buzz cut...
Weenie Pooh Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Dva metra između DDG i bliže stative, a Son mu gađa suprotan ugao
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 DDG se izgleda raspustio pre vremena. Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Синоћ сањам да смо изгубили, и како сам баш некако попиздео због тога. Кад сам их видео јутрос да излазе у оним одвратним гарнитурама које им је дизајнирао Дел Бој мислио сам да нема шансе ишта да буде. Како смо се надали одлично смо се удали, Стуки играо да се прода у Енглеску, а не у Кину, Кутињо наговестио да после Русије иде за суму близу стоји, а Ориђиђи да је Клопарин ванбрачни син кога је овај направио током неке бурне ноћи у Белгији кад је ишао у провод инкогнито. Заслужили смо по свему да будемо у четири ове сезоне.
MancMellow Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ok, probali smo ovo three at the back (ko da nismo znai kako izgleda), aj sad malo da igramo fudbal. Jbt, kolko numemo da metnemo loptu u mrežu, uvek iznova izneveruem.
porucnik vasic Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Ok, probali smo ovo three at the back (ko da nismo znai kako izgleda), aj sad malo da igramo fudbal. Jbt, kolko numemo da metnemo loptu u mrežu, uvek iznova izneveruem. Све ће то Марсиал Гризман да позлати. ^_^
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Kopenhagen-Bronbi je atomski fudbal za ovo sto mi igramo. Sent from my iPhone using Tapatalk
copkillah Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Кутињо наговестио да после Русије иде за суму близу стоји, Nigde Kutinjo ne ide, ne brini Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Jedino me fantazi drzi ispred TV. Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Nigde Kutinjo ne ide, ne brini Sent from my MI 4LTE using Tapatalk После Русије, сигурно. Биће један од најважнијих играча Бразила, који прети да буде један од главних кандидата да узме Првенство.
copkillah Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 После Русије, сигурно. Биће један од најважнијих играча Бразила, који прети да буде један од главних кандидата да узме Првенство.Do tad, ko živ, ko mrtav Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
kipo Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Za Junajted rezultatski naravno potpuno nebitna utakmica, ali itekako može da se odrazi na ionako nikakve glave kad nas nabuše
John Coltrane Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Berba švaler Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts