Jump to content

Premier League 2016-17

Featured Replies

Crna rupa u kojoj nestaju sve napadačke akcije, Origi. Jedan od Flopovih omiljenih, gledaćemo mi njega i Lukasa i narednih sezona.

Ma Origi je neverovatan, ne znam kako je moguće da brzom, prodornom igraču prvi instinkt uvek bude da gradi loptu. Lallana pokuša da odigra dupli pas, utrčava sam u prostor, Coutinho se takođe otvara u sredini, ali neee, mora Divok da primi, zagradi, okrene se polulevo, pa poludesno, pa opet levo, i onda je naravno izgubi.

Šteta za bombu Wijnalduma. Kuki rutinski, jedva da ga je proslavio...

Nisam video gol zbog SK amatera :isuse:.

Kuki ce u Barsu za nekih 80 milki,sta kazu vasi izvori? :fantom:

A ja prešao na strim na poluvremenu :D

Wijnaldum opalio spektakularan volej sa 30 metara u prečku, oni izbacili van 16 ali Coutinho je uzeo, par driblinga i sa ivice šesnaesterca u ćošak po zemlji.

Cou :Hail:, a Origi nesto trazi? 

Ovo se može jako ružno po WHU završiti...

Inače, možda i jeste bio penal...

Inače, možda i jeste bio penal...

Skoro sigurno jeste.

Već peti put okvir gola, jesu na ovom stadionu malo uži ili šta?

Šta kaže Viško, nije bilo prenosa zbog nevremena u Srbiji... a svi ostali prenosi na ostalim kanalima su radili...   :lolol:

Za navijače Junajteda, ako osvojimo LE, a Liverpul bude četvrti, onda smo u drugoj grupi (za žreb), ali ako Arsenal bude četvrti, onda smo u težoj, trećoj. 

Edited by Jeremija

E cus nevrijeme. Stvarno im je tehnologija krs. I arena prenos talijana prekinut bio. Sprdnja...

Šta kaže Viško, nije bilo prenosa zbog nevremena u Srbiji... a svi ostali prenosi na ostalim kanalima su radili...   :lolol:

Za navijače Junajteda, ako osvojimo LE, a Liverpul bude četvrti, onda smo u drugoj grupi (za žreb), ali ako Arsenal bude četvrti, onda smo u težoj, trećoj. 

A City ako bude četvrti?

Pa i pocetak F1 je bio u prekidima. Definitivno je do SK.

Za to vreme u Roterdamu Dudek predaje pehar Kajtu

Guest
This topic is now closed to further replies.