Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Svaka čast Emreu, ali kako mrzim te alibi balone, okomite centaršuteve iz sredine, bukvalno moraš da se polomiš i da daš gol sezone da bi napravio nešto od njih  <_<

Edited by levi
  • Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pawson briljira. Odavno nisam video tako bezvezno suđenje u ovako mirnoj i dosadnoj utakmici.

Posted

Ako nekog zanima kako izgleda primer lošeg suđenja, gde sudija ne navija, nego prosto nr zna, treba da gleda ovo... Katastrofa od suđenja...

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Posted

Sreća na kraju... Čista sreća...

Posted

Dini fin, kulturan ostrvljanin, nasrće rukama kad protivnik gradi u ćošku, a ne đonom kao Bosingwa.

Prečka :isuse:

Posted

Sreća na kraju... Čista sreća...

možda, ali zaslužena sreća

Posted

Koji je idiot ispustio centarsutera pre precke?

Posted

Srca mi stade. Ona kontra sto je Lallana zajebao, Chelsea je milion takvih golova dao. Posle bi bilo lakse.

Posted

Srca mi stade. Ona kontra sto je Lallana zajebao, Chelsea je milion takvih golova dao. Posle bi bilo lakse.

Ma i Gomez se razbranio, ono Stukijevo bi ušlu dobrom broju golmana, sjajno je to izvukao...

Inače, meni nije jasno kako faul nad Kutinjom nije bio žuti i kako ovaj faul na Firminjom nije bio žuti... U oba slučaja je bila jasna namera, prvi put đonom, drugi put rukama, da se čovek udari...

Inače2, sudijin najsmešniji gaf je bio kada je sebe izmestio u aut, pošto ga je lopta udarila u terenu, i dosuđivanje auta za Liverpool... Jebeni idiot...

Posted

Sreća što sam prebacio kanal ranije, pa nisam video Votfordovu šansu, samo bih se razdražio...   :D

Ko nije gledao, samo što nije počeo Twin Peaks na HBO3, danas daju pilot i drugu epizodu, a završavaju baš pred prikazivanje novog serijala.

Posted

Inače, meni nije jasno kako faul nad Kutinjom nije bio žuti i kako ovaj faul na Firminjom nije bio žuti... U oba slučaja je bila jasna namera, prvi put đonom, drugi put rukama, da se čovek udari...

Inače2, sudijin najsmešniji gaf je bio kada je sebe izmestio u aut, pošto ga je lopta udarila u terenu, i dosuđivanje auta za Liverpool... Jebeni idiot...

Faul nad Kutinjom nije ni suđen, ušli su da ga krpe posle kad je lopta bila izbačena u aut.

To sa autom je bilo presmešno, ali bila je dobra i Deeney minijatura: prvo mu ne svira očigledan faul nad golmanom, onda mu ne pokaže karton zbog saplitanja golmana, a onda mu svira nepostojeći ofsajd - sve u manje od pet minuta. Spektakularno nesposobno suđenje, sad tek vidim da dete kreten ima samo 37 godina :isuse:

Posted

Bilo je tu još bisera, onaj nedosuđeni korner posle Minjoleove odbrane, a mislim da jedan od ofsajda negde pred kraj tekme nije bio ofsajd.

Što se Lalane tiče, s obzirom da nije igrao mesec i po dana, ne mogu previše da mu zamerim, bio je solidan. 

Origi ubedljivo najgori, izgubio je praktično svaki duel.

Posted

Faul nad Kutinjom nije ni suđen, ušli su da ga krpe posle kad je lopta bila izbačena u aut.

To sa autom je bilo presmešno, ali bila je dobra i Deeney minijatura: prvo mu ne svira očigledan faul nad golmanom, onda mu ne pokaže karton zbog saplitanja golmana, a onda mu svira nepostojeći ofsajd - sve u manje od pet minuta. Spektakularno nesposobno suđenje, sad tek vidim da dete kreten ima samo 37 godina :isuse:

Da, da, zaboravio sam za to, sa udaranjem golmana 2 puta i plus udaranje Matipa...

Koja su 2 kretena danas sudila, to je strašno... Čini mi se da ovaj pomoćni sa Liverpulove napadačke strane u drugom poluvremenu nije imao nijedan gaf, ali glavni i pomoćni sa druge strane su bili cirkus...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...