Jeremija Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Pošto za koji dan igramo sa Anderlechtom, Pepari bi preporučio da pažljivo gleda (i ne samo tu utakmicu Lige Evrope), trebaće mu za sledeću sezonu... Edited April 5, 2017 by Jeremija
189- Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 uz dosta muke pobeda protiv uvek neugodnog cityja. cestitke pepu i ruxinu na 60% poseda lopte. swensea
copkillah Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Glupi Klavan, ima da bira gde ce da smesti loptu i pravo u golmana. Teraj se finsku drugu.Nije on kriv što nume, kriv je onaj što ga je doveo jbg
kipo Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Pepito sad može kao Smorinjo: Imali smo loptu u nogama dovoljno često, ali Kurtoa je večeras odlučio da pogriješi samo jednom. To je fudbal.
Weenie Pooh Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Glupi Klavan, ima da bira gde ce da smesti loptu i pravo u golmana. Teraj se finsku drugu. Pa da, kriv je Klavan što Klop od šezdesetog minuta igra sa jednim napadačem i čeka prekid da se lopta nabaci nekom od 386 kršnih štopera <_< Uvodi Matipa umesto Kutinja, a na terenu mu već Lovren, Lucas, i Klavan. I do kraja ništa više ne menja iako Firmino ne može da stoji a Can parodira Mesija, čak ni kad je primljen drugi gol. Sturridge se zagreva 80 minuta, ona deca sede na klupi, gledaju i uče kako se gube bodovi kod kuće. Retko me šta iznervira kao ovakve bedno ispuštene pobede, iz čiste trenerske samodestrukcije.
MancMellow Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Bojkotujem topic a la Manc (OK, sort of :D ) dok Wenger ne ode, ali stvarno moram da kažem da Atkinsonu želim sifilis preko ljetnog raspusta i da od njega nikad ne ozdravi. Ako ne to, može i da ga neki igrač slučajno kin-halanduje. Kakvo đubre, jebem mu sve živo i mrtvo u rodbini do askurđela. ja baš došo da vidim šta ima
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 uz dosta muke pobeda protiv uvek neugodnog cityja. cestitke pepu i ruxinu na 60% poseda lopte. swensea Hvala brate, čestitke i vama na imanju azara :) Nije on kriv što nume, kriv je onaj što ga je doveo jbg Ali je šteknuo koji dinar moraš priznati -_-
ArleKino Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 ja baš došo da vidim šta ima Ma mislio sam na tvoj bojkot dok je Lujara bio na klupi. :D @Weenie Kad Alexis igra krilo, Monreal liči na ozbiljnog beka. Welbeck je ionako centarfor. Jest da ne zna dati gol, ali, Bože moj, niko nije savršen. Da jest, ne bi bio u Arsenalu.
radnik Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ja prebacio na City kad je Liverpool poveo. Bilo mi mnogo da strepim pola sata, ocekivano i x puta vidjeno ove sezone. Prosle je Liv. davao golove pred kraj, ove obrnuto.
MancMellow Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ma mislio sam na tvoj bojkot dok je Lujara bio na klupi. :D @Weenie Kad Alexis igra krilo, Monreal liči na ozbiljnog beka. Welbeck je ionako centarfor. Jest da ne zna dati gol, ali, Bože moj, niko nije savršen. Da jest, ne bi bio u Arsenalu. :D
Pokojni Ruxin Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nego šta ako izduvate za lš od arsena? Ima neki lik dominira tamo u škockoj, hit evropskog fudbala. Skor 28:3:0, 83 postignuta gola....a čini mi i da je ostrvljanin, što je kul. :)
čekmeže Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Kutinjo je verovatno povređen, otišao je u odmah u svlačionicu. Nevezano za tu izmenu, Klop zajebo 1/1. Ništa ne menjaš, braniš se a ne umeš..
Weenie Pooh Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Taj lik je nadrastao 1 LFC, nije od onih što gledaju unazad. Sad čeka da se Pep penzioniše za tri godine pa da uskoči. Ja prebacio na City kad je Liverpool poveo. Bilo mi mnogo da strepim pola sata, ocekivano i x puta vidjeno ove sezone. Prosle je Liv. davao golove pred kraj, ove obrnuto. Ali propustio si izmenu Coutinho-Matip. Matip ušao u igru, a Coutinho izašao iz igre, razumeš? Znam da zvuči besmisleno, ali upravo se to desilo. Do kraja se igralo: Mignolet Matip - Klavan - Lovren Clyne-Can-Lucas-Wijnaldum-Milner Firmino-Origi
radnik Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nije kriv, ne zna. Bas je bio rezigniran na kraju, valjda je skontao.
Recommended Posts