Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mrtva trka izmedju njega i Papija danas koji dobija crveni karton u 89 minutu pri rezultatu 3:0  :thumbup:   ovo mi se čini kao najslabija partija danas, Totenhem osim možda Vanajame u kanalu, čak i otac Dembele slabiji danas 

Totenhem bez obzira na ovu pobedu ima krizu, fali im debelo taj drugi napadač, igrao se Poch u januaru sa malim Dembeleom, propustio ga i na kraju doveo Jansena, no šta je bilo, bilo je, i to pre svega mislim na krizu u igri, ovako treba ih pohvaliti, pokazali su pozitivan karakter u tom kanalu, što je veliki korak za tako mladu ekipu.

Ne znam ni ja što su propustili musu kad je bio svršen čin, ali ajd, malom je svakako bolje kod suarezovog fudbalskog oca.

A i pep uzima titulu kako god okreneš, ostalo su finese. :fantom:

Edited by Ruxin

Bila je na kraju Pochova odluka, bar je tako Levi izjavio, ja sam mislio da je matori nešto zamuljao al posle ispada da se nije mešao. Eto i Berahinov transfer kako se ujebao, terali inat jedan drugom Totenhem i WBA nakon onog cirkusa oko strukture ponude za Fazija. Na kraju sve strane ispaštaju, Tot nije dobio napdača, WBA "izgubio" pristojnog igrača. Čitam da ga je klub poslao u Francusku kod nekog Tonijevog prijatelja na par dana, fora neki fitnes program, crikus :D 

Са Берахином су одлично одрадили. Грдно би се прешли да су га купили.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Totenhem je u problemu otkad se povredio Alderweireld... Malo je Son sa onim ludilom, malo povratak Kane-a pomogao da se prebrodi kriza bez poraza, ali generalno ne vidim kako sledeće nedelje posle Chelsea može da se ostane neporažen sa ovakvom igrom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...