ArleKino Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Dobro, nije bod kod Southamptona neuspjeh. Bilo bi fino da Praslin i društvo urade nešto na WHL-u danas. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 U sledecem prelaznom roku moramo da dovedemo nekog Iniestu da moze da uleti u startnu kad nam Lallana ne igra Klopp, a i Rodgers, retko vrsi izmene pre 75. minuta a neretko i ne iskoristi sve tri izmene, a ja to ne volem :( Kad vidis da nesto ne ide menjaj odmah Link to comment
Weenie Pooh Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Ovo je trebalo da vidi da neće da ide još u -15 minutu. Zašto nije počeo sa Stukijem ili Origijem umesto jednog od lažnih lalanista, nemam pojma. Firmino je komotno mogao da se povuče u sredinu i odmeni Ljiljanu. Link to comment
MiddleClass Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 I on drzi Grujica na klupi... Link to comment
Weenie Pooh Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Dobro, nije bod kod Southamptona neuspjeh. Možda nije neuspeh za boraniju koja tavori oko četvrtog mesta i nada se jubilarnom 46. plasmanu na guzove u treću rundu CL kvalifikacija. Mi ozbiljni klubovi iz samog vrha evropskog fudbala, takoreći crème de la crème, ipak imamo više ambicije Link to comment
ArleKino Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 (edited) Klopp, a i Rodgers, retko vrsi izmene pre 75. minuta a neretko i ne iskoristi sve tri izmene, a ja to ne volem :( Kad vidis da nesto ne ide menjaj odmah Wenger je danas tako protiv Uniteda pustio da Elneny i Ramsey budu najgori na terenu dok čitav web-svijet Arsenalovih navijača bruji: "Mijenjaj nešto dok ne primimo gol, mijenjaj nešto dok nije kasno!" I onda, naravno, Mata da gol pa se Wenger sjeti ubaciti Oxa, Xhaku i Girouda. Činjenica je da Liverpool ne zabija golove ako krenu bez nekog od ove jebitačne četvorke naprijed. Možda nije neuspeh za boraniju koja tavori oko četvrtog mesta i nada se jubilarnom 46. plasmanu na guzove u treću rundu CL kvalifikacija. Mi™ ozbiljni klubovi iz samog vrha evropskog fudbala, takoreći crème de la crème, ipak imamo više ambicije 16:4, 3:0. Znaš li šta ove brojke znače? Edited November 19, 2016 by ArleKino Link to comment
189- Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 nije fer da city dobije pojacanje u sred sezone. Link to comment
porucnik vasic Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Dobro, nije bod kod Southamptona neuspjeh. +1 Штагод Вини мудријао, ово је истина. Плус мрежа остала сачувана. Мени Емре Турчин никако није за ову позицију где га Клопара гура. Као да не осећа игру. Дрвен. Link to comment
jiraiya Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Volim Sautemptona ko brata ali ne mogu da se složim sa tom konstatacijom, junački se borio Sautempton ali Liverpul ima za čime da žali, baš gomila prilika i to jakih prilika. Fali Tadić, baš su slabi danas bili prema napred, ne znam dal su uopšte imali šut u okvir gola Link to comment
MiddleClass Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 U medjuvremenu Bilic se sprda sa Pocetinom. Link to comment
ArleKino Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Nego, šta igrač Tottenhama mora uraditi da bi dobio direktan crveni karton u realnom vremenu? Mislim, nisu dobili crveni od Chirichesovog kartona u Stokeu u 2014-15, a napravili su preko 600 faulova otad i zaradili tri naknadne suspenzije. Link to comment
jiraiya Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Šta je tužan ovaj Jansen Link to comment
porucnik vasic Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 U medjuvremenu Bilic se sprda sa Pocetinom.Како су несособни напред то је за причу. Чак су гори од Секте. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
ArleKino Posted November 19, 2016 Author Share Posted November 19, 2016 Šta je tužan ovaj Jansen Još je mlad, ali da izgleda kao Giroud po dolasku u Englesku, izgleda. Link to comment
Recommended Posts