Jump to content
IGNORED

Premier League 2016-17

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sako obnovio povredu Ahilove, mesec dana odmora :Hail:

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1030

• Jeremija

963

• Pokojni Ruxin

827

• MancMellow

803

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Мрак.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

taman da se lepo ugoji, pa na tabletice, pa ukrug.

Posted

Tabletice su kul, nisu zabranjene :lol:

Posted (edited)

Klopp kaže da je to povreda koju je vukao pre suspenzije, da su iskoristili letnju pauzu da ga operišu, i da mu je te 3-4 nedelje ostalo od oporavka. (Ja bio pod utiskom da je stigao da se povredi sad u predsezoni na prvim treninzima.)

In other news, večeras od 20:00 očekuje se debi srpskog Gerrarda :unsure: Vasiću, ako ne izdominira uvek neugodni Fleetwood, ti si odgovoran za nerealno visoka očekivanja.

Ako izdominira, ne mora ništa da znači: prošli put kad su igrali prijateljsku na Hajberiju (1-6), upisali su se El-Hadji "novi Pele" Diouf, Bruno "novi Zidane" Cheyrou, i Anthony "stariji brat" Le Tallec. 

Edited by Weenie Pooh
Posted

mourinho zeli fabregasa posto ovaj mozda nece zagarantovano mesto u startnih 11 kod contea.

chelsea se izgleda dogovorio sa leicesterom za kantea, 35 miliona eura.

Posted

Zašto 35 ako mu je otkupna klauzula 25?

U svakom slučaju Kante zvuči kao solidna zamena ako ovaj ode mada igraju različit fudbal. Čelsiju svakako treba neko da izore teren ali kreativni deo Fabregasove igre će neko morati da nadomesti.

Posted

Klopp kaže da je to povreda koju je vukao pre suspenzije, da su iskoristili letnju pauzu da ga operišu, i da mu je te 3-4 nedelje ostalo od oporavka. (Ja bio pod utiskom da je stigao da se povredi sad u predsezoni na prvim treninzima.)

In other news, večeras od 20:00 očekuje se debi srpskog Gerrarda :unsure: Vasiću, ako ne izdominira uvek neugodni Fleetwood, ti si odgovoran za nerealno visoka očekivanja.

Ako izdominira, ne mora ništa da znači: prošli put kad su igrali prijateljsku na Hajberiju (1-6), upisali su se El-Hadji "novi Pele" Diouf, Bruno "novi Zidane" Cheyrou, i Anthony "stariji brat" Le Tallec.

Ако Грујан да гол у финалу ЛШ и Купа има опет да му нађеш ману. [emoji20]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

nista od gruje, barem za veceras. nije ni u protokolu  :cry:

Posted

Ne znam da li je spominjano, PL i naredne sezone ostaje na SK i pored glasina da bi Arena mogla preuzeti.

Posted

Zašto 35 ako mu je otkupna klauzula 25?

U svakom slučaju Kante zvuči kao solidna zamena ako ovaj ode mada igraju različit fudbal. Čelsiju svakako treba neko da izore teren ali kreativni deo Fabregasove igre će neko morati da nadomesti.

ne znam kolika je klauzula. mozda je u ovih 35 uracunato i neki bonusi picke materine.

iskreno cisto sumnjam da ce fabregas otici, mozda jedino ako posalju ponudu koja se ne odbija™. u tom slucaju bi morali kupiti jos 1 igraca za sredinu a i ovog smo jedva doveli.

Posted

nista od gruje, barem za veceras. nije ni u protokolu  :cry:

igrace Grujic u startnoj, ne znam kakav protokol si gledao :D

Posted

dosta nervozno deluje grujara, ali eto sad iznudio penal. steta sto ce igrati samo 1 poluvreme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...