porucnik vasic Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Sako obnovio povredu Ahilove, mesec dana odmora Мрак. Sent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Sako obnovio povredu Ahilove, mesec dana odmora taman da se lepo ugoji, pa na tabletice, pa ukrug.
Weenie Pooh Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Klopp kaže da je to povreda koju je vukao pre suspenzije, da su iskoristili letnju pauzu da ga operišu, i da mu je te 3-4 nedelje ostalo od oporavka. (Ja bio pod utiskom da je stigao da se povredi sad u predsezoni na prvim treninzima.) In other news, večeras od 20:00 očekuje se debi srpskog Gerrarda Vasiću, ako ne izdominira uvek neugodni Fleetwood, ti si odgovoran za nerealno visoka očekivanja. Ako izdominira, ne mora ništa da znači: prošli put kad su igrali prijateljsku na Hajberiju (1-6), upisali su se El-Hadji "novi Pele" Diouf, Bruno "novi Zidane" Cheyrou, i Anthony "stariji brat" Le Tallec. Edited July 13, 2016 by Weenie Pooh
189- Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 mourinho zeli fabregasa posto ovaj mozda nece zagarantovano mesto u startnih 11 kod contea. chelsea se izgleda dogovorio sa leicesterom za kantea, 35 miliona eura.
Muwan Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Zašto 35 ako mu je otkupna klauzula 25? U svakom slučaju Kante zvuči kao solidna zamena ako ovaj ode mada igraju različit fudbal. Čelsiju svakako treba neko da izore teren ali kreativni deo Fabregasove igre će neko morati da nadomesti.
porucnik vasic Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Klopp kaže da je to povreda koju je vukao pre suspenzije, da su iskoristili letnju pauzu da ga operišu, i da mu je te 3-4 nedelje ostalo od oporavka. (Ja bio pod utiskom da je stigao da se povredi sad u predsezoni na prvim treninzima.) In other news, večeras od 20:00 očekuje se debi srpskog Gerrarda Vasiću, ako ne izdominira uvek neugodni Fleetwood, ti si odgovoran za nerealno visoka očekivanja. Ako izdominira, ne mora ništa da znači: prošli put kad su igrali prijateljsku na Hajberiju (1-6), upisali su se El-Hadji "novi Pele" Diouf, Bruno "novi Zidane" Cheyrou, i Anthony "stariji brat" Le Tallec. Ако Грујан да гол у финалу ЛШ и Купа има опет да му нађеш ману. [emoji20] Sent from my iPhone using Tapatalk
cvrlle Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 nista od gruje, barem za veceras. nije ni u protokolu
Jean-Luc Picard Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Ne znam da li je spominjano, PL i naredne sezone ostaje na SK i pored glasina da bi Arena mogla preuzeti.
189- Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Zašto 35 ako mu je otkupna klauzula 25? U svakom slučaju Kante zvuči kao solidna zamena ako ovaj ode mada igraju različit fudbal. Čelsiju svakako treba neko da izore teren ali kreativni deo Fabregasove igre će neko morati da nadomesti. ne znam kolika je klauzula. mozda je u ovih 35 uracunato i neki bonusi picke materine. iskreno cisto sumnjam da ce fabregas otici, mozda jedino ako posalju ponudu koja se ne odbija™. u tom slucaju bi morali kupiti jos 1 igraca za sredinu a i ovog smo jedva doveli.
Kanzas siti zez Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 nista od gruje, barem za veceras. nije ni u protokolu igrace Grujic u startnoj, ne znam kakav protokol si gledao :D
Calavera Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 dosta nervozno deluje grujara, ali eto sad iznudio penal. steta sto ce igrati samo 1 poluvreme.
Recommended Posts