ArleKino Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Žao mi je Messija, ali mi je drago zbog Alexisa koji je izabran za najboljeg igrača turnira. :) Nije Messijev problem toliko što Iniesta nije Argentinac nego što Higuain jest.
Miljenko Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Meni nije jasno, kako Higuain ima prednost, u odnosu na Aguera. Jeste imao odlicnu sezonu, ali nikada nije bio covek za velike utakmice.
Meazza Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Žao mi je Messija, ali mi je drago zbog Alexisa koji je izabran za najboljeg igrača turnira. :) Nije Messijev problem toliko što Iniesta nije Argentinac nego što Higuain jest. Jasno, kad pobedjuje onda je on najzasluzniji, a kad gubi onda su krivi saigraci. To prakticno znaci da nikad ni za sta ne moze da bude kritikovan. Sta mu je kriv Higuain sto je sutnuo penal u tribine? Ili sto nije ni potrcao u finalu 2014?
levi Posted June 27, 2016 Author Posted June 27, 2016 U to vreme je delovalo da nikada Španija neće biti svecki šampijon. Tim pre, bio bi mu lakši život. Španci bi bili zahvalni i za poneko polufinale, finale. A pogotovo što metodom naknadne pameti sad znamo da bi osvojili sve živo i mrtvo, što bi se poklopilo sa njegovim dolaskom. Bio bi bog. Ovako je samo najbolji među smrtnicima <_<
Jozef K. Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Tim pre, bio bi mu lakši život. Španci bi bili zahvalni i za poneko polufinale, finale. A pogotovo što metodom naknadne pameti sad znamo da bi osvojili sve živo i mrtvo, što bi se poklopilo sa njegovim dolaskom. Bio bi bog. Ovako je samo najbolji među smrtnicima <_<Tačno da bi bio bog. Ovako, ako u uđe u deset smrtnika je uspeh.
porucnik vasic Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Bolje bi mu bilo da je odmah odabrao Španiju čim je stigao u Barcu, umesto što se trudio da zadovolji južnoameričke nezahvalne kompleksaše <_<[emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ako ni zbog ceg drugog ono drago mi je zbog one sramne zlatne lopte na SP2014. Sent from my iPhone using Tapatalk
Grandilof Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 Ja samo ne znam kako tu nije bilo mesta za Dybalu.
Meazza Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 (edited) . Pogesan topic. :D Edited June 27, 2016 by IndridCold
levi Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 sad su dodali Dybalu, ali i dalje nema Icardija nova tura od 14.6. u Brazilu
Zico Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 (edited) Pozvalo Japan i Qatar. Ko ce prenositi ovo? Edited May 21, 2019 by Zico
levi Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 (edited) kažu da će biti na Areni. kao i Kup Afričkih Nacija i Uefa U21, manje više sve u isto vreme, druga polovina juna da im ne bude mnogo Edited May 22, 2019 by levi
Grandilof Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 On 21.5.2019. at 19:57, Zico said: Pozvalo Japan i Qatar. Kakvi kraljevi, a onda uzmem da citam, vidim ovo Japanu drugo ucesce . Pa ovo gore nego Australija na Eurosongu, dobro nisu pozvali neke Evropljane da osvoje to. Evo i Brazilaca, na prvu vidim fale Marcelo, Vinicius, Fabinho... Here is Tite's full 23-man squad: Goalkeepers: Alisson, Cássio, Ederson Defenders: Alex Sandro, Daniel Alves, Eder Militão, Fagner, Filipe Luis, Marquinhos, Miranda, Thiago Silva Midfielders: Allan, Arthur, Casemiro, Fernandinho, Paquetá, Coutinho Forwards: Neres, Everton, Firmino, Gabriel Jesus, Neymar, Richarlison
Giggsy Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Ja sam za Katare, Japane i ostale Nove Kaledonije pisao vec O Iccardiju tek. Sto je najgore, ovo je prvo takmicenje posle x godina da ni ja na ne verujem da ce uzeti, Obrnuo sam igricu. Videcemo obrise tima protiv mocne Nikaragve
Recommended Posts