Nikodije Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 sloba novakovic se zezao, ovaj je poremecen. porediti slobu novakovica sa panticem je kao porediti titulu partizana iz 1965. sa titulama koje je osvajao tumba.
El Patron Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Marjanović? I on je povremeno u kombinaciji za prvih 16....Njega j..e ubitačan menadžerski tandem Kosović/Janković (Power by Rammadani). Nema toliko veze sa Jankovicem, njemu vise Jevtovic uzima mesto. Solidan je Marjanovic, ali po meni nema mesta u prvih 11. Jankovic jeste da voli da carini loptu, ipak je bio medju najboljima protiv NP i Radnika mislim. Treba mozda Djurickovic da dobije sansu na nekim utakmicama pre Jankovica, mada mi on bolje izgleda kad udje sa klupe.
katamaran Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 (edited) Sta se desava sa Djerlekom? Cini mi se da su drugi pominjani dosli a od njega nista za sada a dobio je raskid od OFK. Verovatno ce on ipak preko Prelazni rok za omladince mozda jos uvek traje mada mi se cini da sam negde citao da je sredina ili kraj aprila. edit: valjda do 15.03. al je tu nebitan prelazni rok jer on svakako ne bi igrao za prvi tim ove sezone. Ne znam sto nije vec stigao ako ce stvarno kod vas. Edited April 20, 2017 by katamaran
Toni Sumaher Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Sta li ce Nikolic za Vojvodinu na zadnjem veznom i levom beku? Bice mnogo problema, Vojvodina dolazi opustena, a i navikli da nas peglaju zadnji nekoliko godina.
Azdaja Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 El Monir i Radin, ako momci uđu u meč sa 50% kao na derbiju biće rutinski.. Svidja mi se kako tamba lamba priča o nikoliću i očekivanjima, sve deluje mnogo bolje no 9 meseci pre
April Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 U subotu protiv vojvodine bez evertona, jevtovica i miletica. Meni se čini da na to niko i ne misli. Bez Evertona smo devojčice.
kud u maglu Simoviću Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 na max sportu objavili da vojvodina dolazi bez trenera koji je podneo ostvku. izvesni veselinović, treći ove sezone
Azdaja Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Odlično! Neka se raspadaju al džabe opet je motiv da se skine skalp najboljima. :) Nego cijenjeno pučanstvo i gospodo grobari, šta mislite o celoj ovoj priči o plejofu i koliko je idealno timova u koki super ligi?
radisa Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Idelan broj timova je 2, pošto samo ta dva mogu da uzmu titulu... Ostali su tu samo kao ikebana... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
ToniAdams Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Idelan broj timova je 1, pošto samo taj 1 može da uzmu titulu... Ostali su tu samo kao ikebana... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk +1
radisa Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Ali mora da se dogovori koji je i kad taj 1, od ona 2.. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Nikola77 Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Idealan broj timova za nasu ligu je 10. Po meni je najbolje resenje bilo ono iz sezone 2006/2007 kada je bilo 12 klubova, pa onda po sest klubova igraju plej of i plej aut. Neko ce reci da je mnogo cetiri derbija, ali bolje i da se na taj nacin ovo malo bede od kvaliteta koncentrise u manji broj klubova i veci broj jacih utakmica. Ipak je u ovakvom sistemu maltene svaki mec bitan, a secam se da je mafija u klubovima i savezu brze bolje posle samo jedne sezone promenila ovaj format, jer im je bilo otezano da namestaju, a sa obrazlozenjem da su u takvom formatu takmicenja "igraci izlozeni prevelikoj tenziji i da je u takvim uslovima pod pritiskom teze afirmisati mlade igrace".
Recommended Posts