Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Ne znam meni je everton odmah posle lijua, a pre djurdjevica i blekija. 

Posted

djurdjević je na zahvalnijoj™ poziciji za priznanja, ovo mu je prva sezona, a od evertona smo ovakve igre navikli da gledamo. a bleki, pa bleki je naše dete™

:)

Posted

leonardo je igrač polusezone u celog kurton ligi. svaka čast zumbulima, ali ovakvog nemaju.

Posted

+1 za Evertona.

Partizan s njim i bez njega su dva različita tima. Uopšte mi nije jasno kako igra kod nas. Trebalo bi ga izliti u bronzu.

Posted

+1 za Evertona.

Partizan s njim i bez njega su dva različita tima. Uopšte mi nije jasno kako igra kod nas. Trebalo bi ga izliti u bronzu.

Tako je, kao karađorđa:

:D

Posted

srećan božić sestre i braćo!

264gu8k.jpg

Posted

srećan božić sestre i braćo!

264gu8k.jpg

+1

hvala! srećan božić!

Posted

7176238.jpg

Ja sam mislio da smo mi nas proslavili pre dve nedelje, al svakako nek je srecno svim partizanima koji danas slave!

Posted (edited)

za trenutak sam pomislio da je stvarno

Edited by theanswer
Posted

Da li moze jedan prosecni navijac partizana da ne razmislja u toku prelaznog roka o raznim rnicima, smiljanicima? Mislim cemu to? Cemu taj palanacki duh? Valjda treba gledati napred a ne unazad? Imamo evertona I leonarda, hajde da razmisljamo o jos nekim fudbalerima slicnog kvaliteta koji nisu skupi. Sta opterecujete mozgove o loli kad o njemu ne razmisljaju ni u upravi?

Posted

dosadno im je. nemaju o čemu da pišu, a ivica im je zatvorio sve dotoke informacija

Posted (edited)

ono je bre iz 2011. viš da kaže bivši igrač espanjola, kakav crni espanjol...

ili ja ne kapiram foru

Edited by MocaVukotic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...