kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 taj je iz prošle sezone da si rekao ovaj, pa i nekako http://youtu.be/7eg2WWWWPYk
ZokiAsov Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Ne znam meni je everton odmah posle lijua, a pre djurdjevica i blekija.
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 djurdjević je na zahvalnijoj™ poziciji za priznanja, ovo mu je prva sezona, a od evertona smo ovakve igre navikli da gledamo. a bleki, pa bleki je naše dete™ :)
MocaVukotic Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 leonardo je igrač polusezone u celog kurton ligi. svaka čast zumbulima, ali ovakvog nemaju.
Mark Rothko Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 +1 za Evertona. Partizan s njim i bez njega su dva različita tima. Uopšte mi nije jasno kako igra kod nas. Trebalo bi ga izliti u bronzu.
Kreator Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 +1 za Evertona. Partizan s njim i bez njega su dva različita tima. Uopšte mi nije jasno kako igra kod nas. Trebalo bi ga izliti u bronzu. Tako je, kao karađorđa: :D
bradilko Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 srećan božić sestre i braćo! +1hvala! srećan božić!
ZokiAsov Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ja sam mislio da smo mi nas proslavili pre dve nedelje, al svakako nek je srecno svim partizanima koji danas slave!
Mark Rothko Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Milan Smiljanić se vraća u Partizan, ali ne kao pozajmljeni igrač, već kao punopravni član srpskog šampiona. Popularni Lola je pre tri dana sporazumno raskinuo ugovor sa Espanjolom i očekuje se da uskoro završi pregovore sa "crno-belima". http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/fudbal/939020/smiljanic-se-vraca-u-partizan.html
theanswer Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 (edited) za trenutak sam pomislio da je stvarno Edited January 8, 2017 by theanswer
Kreator Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Da li moze jedan prosecni navijac partizana da ne razmislja u toku prelaznog roka o raznim rnicima, smiljanicima? Mislim cemu to? Cemu taj palanacki duh? Valjda treba gledati napred a ne unazad? Imamo evertona I leonarda, hajde da razmisljamo o jos nekim fudbalerima slicnog kvaliteta koji nisu skupi. Sta opterecujete mozgove o loli kad o njemu ne razmisljaju ni u upravi?
kud u maglu Simoviću Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 dosadno im je. nemaju o čemu da pišu, a ivica im je zatvorio sve dotoke informacija
MocaVukotic Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 (edited) ono je bre iz 2011. viš da kaže bivši igrač espanjola, kakav crni espanjol... ili ja ne kapiram foru Edited January 8, 2017 by MocaVukotic
Recommended Posts