Kreator Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 gde ti živiš đorđije :( Što? Zar nije pokazao da je bolji i od Mitrare? Ja mislim da jeste. Njegov nepoziv u reprezentaciju se više ne može obrazložiti nikakvim praznim rečima. Mesto mu je u A reprezentaciji.
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 pre ćeš gledati prevare zvane kataji i falkao jovića
Kreator Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) Katai jebeni... gde se njega seti. Uredno ga se seti ćelavi kada poziva igrače u A reprezentaciju. U pravu je kums... teško će on zvati Đurđevića. Spavaš li mirno Musline? https://www.youtube.com/watch?v=sOTKnBwRZv8 Edited December 11, 2016 by BlackGeorge
Nebojsa Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Đurđević veliki majstor fudbala. +1 nekako je, potpuno nezasluzeno, ostao u senci leonarda - otkad je dosao i malo usao u formu, mi izgledamo kao potpuno drugi tim. mnogo smo opasniji s njim na terenu, da je igrao u ns npr, imao sam siguran da bi dobili vojvodinu. rispekt za ovo sto radi dosad
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 (edited) +da je igrao u ns npr, imao sam siguran da bi dobili vojvodinu.još neko je to znao inače +1 za sve oko đurđevića, posle jovetića prvi igrač koga imamo u špicu a da ima influencu™ na ceo tim Edited December 11, 2016 by kud u maglu Simoviću
MocaVukotic Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 ih... a kleo? elem, ne bih se ja toliko zaletao sa đurđevićem i repstacijom, mislim "bolji je od mitrovića"... ok je sve za sad, super igra, efikasan je, samo da vidimo je li kadar da bude konstantan i da se redovno pojavljuje kad je bitno (mitar je dao gol u zagrebu još kao klinjo, pa francuzima, pa sad 2 austriji, jedan velsu...)
Kreator Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 ih... a kleo? elem, ne bih se ja toliko zaletao sa đurđevićem i repstacijom, mislim "bolji je od mitrovića"... ok je sve za sad, super igra, efikasan je, samo da vidimo je li kadar da bude konstantan i da se redovno pojavljuje kad je bitno (mitar je dao gol u zagrebu još kao klinjo, pa francuzima, pa sad 2 austriji, jedan velsu...) Mitrara je sada dobar, u zadnjih par meseci. Ali pre toga je bio daleko od toga da bih ga uopšte zvao u A tim.
MocaVukotic Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 pa o sadašnjem trenutku i pričamo. neka đ nastavi ovako i biće prilike da se pokaže.
Cash Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 pa o sadašnjem trenutku i pričamo. neka đ nastavi ovako i biće prilike da se pokaže. Kad je to Mitar dao gol u Zagrebu?
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 ih... a kleo? on mi je i bio na pameti i nekako sam mišljenja da kleo nije imao toliko uticaja na igru celog tima, na rezultate da, ali ne toliko na igru. nije ga mnogo bilo u vezi™ i odbrani. više je bio solo striker uzme loptu i boom, uglavnom u mrežu. ta sezona kad smo ušli u lš, ušli smo samo i isključivo zbog njega tj. njegovih golova. dobrom igrom đurđevića benefit ima igra celog tima
MocaVukotic Posted December 11, 2016 Author Posted December 11, 2016 Kad je to Mitar dao gol u Zagrebu? ili je to bilo u BG? nije mnogo ni bitno, poenta ostaje ista. at kums šta znam, meni kleo udžbenički primer špica sa uticajem na ceo tim
kud u maglu Simoviću Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 verovatno sam i ja stekao utisak jer mu je ta sezona bila nestvarna. uzme loptu, izlomi jednog, dvojicu ili koliko ih je već ispred zategne praćku i gol mila majko kakav je to igrač
MiddleClass Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Bolji od Mitra... Neka ljudi ne sprdajte se...
Recommended Posts