Jump to content

FK PARTIZAN 2016/17

Featured Replies

Počinje tuta malo da frustira u formaciji sa njim kao jedinom špicom, slabo učestvuje, onda odradi ga trenutak inspiracije pa potom promaši dve tri izgledne prilike i ostane na nuli.

Labavo

Biće dobra zima, barem tri igrača će dovesti videćemo dal moze da se reše kese i tutko pali sigurno

• Author

nisam gledao tekmu, sad vidim ovu stativu božinu, ne bih da ga nešto branim, ali ovde je sve odigrano fudbalski kako treba, utrčao, odlično šutnuo i jbg pukla u stativu, veći jee promašaj alenov

nisam gledao tekmu, sad vidim ovu stativu božinu, ne bih da ga nešto branim, ali ovde je sve odigrano fudbalski kako treba, utrčao, odlično šutnuo i jbg pukla u stativu, veći jee promašaj alenov

više mu zameramo ovo od desete sekunde izveštaja. užasan promašaj i nije mu prvi put.

što se mene tiče može da se pakuje i da ide na zimu. dosta je bilo, da se ne ljubimo.

sad vidim da je u drugom poluvremenu idiot sprečio i siguran pogodak leonarda  :frust: (na snimku od 1:02)

Edited by BlackGeorge

• Author

linak?

• Author

živ bio

1:0

1:0

2:0 :)

Prvi djurdjevic, drugi leonardo.

drugi leonardo.

:Hail:

bog fudbala

Gledajući onog Jankovića juče čovek skoro da pomisli "baboviću vrati se, sve ti je oprošteno". Strašno koliko su beskorisni oni njegovi driblinzi i uopšte igra. Juče ga je trener Nikolić prozvao u izjavi posle tekme. I njega i ostale rezerviste. Srećom da je pozajmica u pitanju.

.

Inace brat Ostoja po meni najbolji stoper lige trenutno, treba priznati da sam jedini ja imao vere u njega kad je potpisao :D

Guest
This topic is now closed to further replies.