Kreator Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Ako leonardo preživi ovaj meč može da piše memoare...
MiddleClass Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Zabolila me glava dok sam procitao potonju rijec.
Goranz Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Zabolila me glava dok sam procitao potonju rijec. Kud ćeš bolje, dokaz da možda ipak ima nečeg u istoj.
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 voša ide na bod, a uzeće sva tri ako je po staaarom fudbalskom pravilu
ZokiAsov Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Steta, izvuce se vojvodina. Imali smo precku, stativu, jos dve stopostotne ali nece pa nece , ko protiv zaglebja.
Mark Rothko Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Stativa, prečka... neće pa neće. Nije bilo tako loše ovo večeras.
El Patron Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 (edited) Kljajic ne kraju vikao ''tako je bre''. Ne verujem da je to rekao zbog 0-0, vec zbog toga sto je pre toga skinuo zadnju sansu Malbasica. Kad u NS ne iskoristis onakve prilike, tesko je do 3 boda. Leonardo danas previse nervozan, videlo se da mu je stalo da postigne gol, ispod je nosio dres Sapekoensea, steta sto je pogodio precku u 91. Edited November 30, 2016 by El Patron
kud u maglu Simoviću Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 28 faulova, tri po minuti bata đora like this
adasevic Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Gledao sam samo prvo. "prava prvenstvena" :) leonardo je dobar i kad mu ne ide. Bas ste dobro pazarili... S druge strane bozinov je potpuna misterija. Na momente mi deluje vrhunski, odlicno razmislja, sjajno se krece a onda kad mu ostane da rutinira on napravi amatersku gresku. Onaj promasaj je za rad sa psihologom. Cudi me da nisu to probali... Bez zezanja. Doduse on da je to mogao da resi ne bi bio ovde negu epl... Ko da imas neki vrhunski auto al mu ne radi motor... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
gone fishing Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 (edited) lol pa već je apsolvirano da je bugarska prevara koja daje golove samo u malim tekmama, u 13 mečeva sa državnim projektom, vošom i čukom ima fantastičan učinak od 1 i slovima jednog gola uz evropski učinak koji je duplo golo na njegovom kontu - simpatičan je kao lik ali kao golgeter je podbacio jer ne daje golove kada je najvažnije... Edited November 30, 2016 by gone fishing
Recommended Posts