porucnik vasic Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 ako je uopšte bitno, ja ga nisam tako shvatio za mocu ne znam Богу хвала има разумних људи. Хвала КУМС. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lezilebovich Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 OK, izvinjavam se svima... valjda sve ovo sa majicama podiže spušta prag osetljivosti.
levi Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Simovic ti je Pampijev fan, tu su pragovi relativni
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 verujem da tvoj stav o nekom drugom ne interesuje ni tebi najbliže zato odjebi
Lezilebovich Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 OK, izvinjavam se svima... valjda sve ovo sa majicama podiže spušta prag osetljivosti.
levi Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 verujem da tvoj stav o nekom drugom ne interesuje ni tebi najbliže zato odjebi Znači nisi Pampijev fan? Neko drugi je ovde nosio njegovu sliku? Što se sad stidiš
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 preglup si da bi shvatio, ali to nije ništa novo r&o
levi Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Eto sad si se naljutio :( Osetljiv si kad ti se spomene Pampi
Pokojni Ruxin Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Украо ти КУМС налог. Ne, samo mi se kenja kad vidim koliko je gloginja pomlaćeno tuđim kitama, ali ajde, to je internet...
theanswer Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 ne postoji +1 to je bilo klasično zastrašivanje, bar kako ja znam, vazura se oglušio plaćanja reketa(30k)mutavom i ekipi a način i pokazivanje srednjeg prsta sikjuriti kameri je bila poruka, vidi koliko smo jaki! upravo tako. vazura je odlučio u nekom trenutku da odjebe mutavog i ekipu tj priča je da su mu tražili ške da se zaboravi augsburg i upadanje navijača u prostorije i smena uprave. onda su se pojavili rajovi ljudi u i oko stadiona što je posebno iziritiralo ekipu. to što nije bilo u novinama ne znači da nije bilo zastrašivanja u stvarnosti, ljudi i dalje tripuju da ako nešto ima u novinama to je sigurno tačno a što nema nije se desilo. bili su i zečeviću na gajbi recimo. verujem da tvoj stav o nekom drugom ne interesuje ni tebi najbliže lažeš, nišlije zanima provereno
Redrooster Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 lažeš, nišlije zanima provereno Zanima nas ko ti drma kavez jel imas answer na to?
copkillah Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Zanima nas ko ti drma kavez jel imas answer na to? možda ima die antwoord?
Recommended Posts