levi Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 (edited) Ovo u Prtznu je nemoguće da se isprati Kakve sad ima veze Vazura sa majicama, kad je dotični mislilac koga su citirali na tribini, išao da bije Vazuru? Edited October 16, 2016 by levi
keitel Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Za kumsa, arslanagića i slične mazohiste koji i dalje uspevaju da odvoje klub kao neko nadbiće od rukovodstva i maltene svih ljudi u njemu i u njegovoj bližoj okolini, da li postoji nešto što bi aktuelno rukovodstvo uradilo, a da vi kažete "e jebite se sad, stvarno više ne mogu da pratim FKP i apsolutno me ne zanima šta će uraditi u sledećoj utakmici " ? Razumijem oba stava, i ovaj tvoj i Tonijev, kumsov i Mocin. Pitanje koje bih ja postavio je, šta treba da se desi, kakav šljam treba da dođe na vlast i preuzme upravljanje državom, da bi ti prestao da navijaš za Srbiju?
Lezilebovich Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Razumijem oba stava, i ovaj tvoj i Tonijev, kumsov i Mocin. Pitanje koje bih ja postavio je, šta treba da se desi, kakav šljam treba da dođe na vlast i preuzme upravljanje državom, da bi ti prestao da navijaš za Srbiju? Dobro pitanje :). Ja sam uglavnom prestao i za Srbiju da navijam, fudbal nisam gledao poslednjih X utakmica, za Novaka ne navijam i sl. Cak mi se desava i da navijam protiv, samo da se neko ne bi okoristio pobedom, ali to je verovatno vec nenormalno.
copkillah Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Ovo u Prtznu je nemoguće da se isprati Kakve sad ima veze Vazura sa majicama, kad je dotični mislilac koga su citirali na tribini, išao da bije Vazuru? Zato što sledeći put možda neće ići samo da ga biju
ToniAdams Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 pa najaće da su onda isli da ga biju, a on onako vizljast i sposoban uspeo da se otrgne i izbori za zivot.
ToniAdams Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Pa da je ono sto kazes u postu iznad neuverljivo
copkillah Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Šta je neuverljivo? Da ti neko kao prvo upozorenje pošalje batinaše? I valjda ti je jasno da je u tom kontekstu potpuno irelevantno da li ti batinaši prebiju tebe ili tvoje obezbeđenje, bitna je poruka. A poruka je da sledeći put neće biti samo batine.
ToniAdams Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Da je vazura na bilo koji nacin suprotstavljen popularnim navijacima
Lezilebovich Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 (edited) Pa ne verujem da neko tvrdi da je to bilo sta drugo do sukob dve kriminalne grupe, samo je Vazurina ocigledno slabija pa mora sa se sagne i prihvati realnost. A da je u nekom sukobu, to je valjda ocigledno iz toga sto su mu prebili obezbedjenje. Edited October 16, 2016 by Lezilebovich
copkillah Posted October 16, 2016 Posted October 16, 2016 Da je vazura na bilo koji nacin suprotstavljen popularnim navijacima dobro, a zašto su onda išli da ga biju i onda pretukli njegovo obezbeđenje? predstava?
Recommended Posts