Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2016/17

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

ne pamtim ovakvo sklanjanje protivničkih igrača pred naletom vihornog brazilca, još od kada je zvezda igrala protiv vojvodine...

+1

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

673

• El Patron

545

• Kreator

532

• ZokiAsov

233

Posted

Zvezda je igrala protiv Vojvodine nakon ove utakmice  :fantom:

Posted

Ja govorim o ovom Leonardovom golu. Je li ili nije sklanjanje ali sve do udarca je bilo smijesno (reakcija odbrambenih igraca).

Posted

ne pamtim ovakvo sklanjanje protivničkih igrača pred naletom vihornog brazilca, još od kada je zvezda igrala protiv vojvodine...

i ti moderišeš sport :fantom:

Posted

Ja govorim o ovom Leonardovom golu. Je li ili nije sklanjanje ali sve do udarca je bilo smijesno (reakcija odbrambenih igraca).

+1

Ali sad ce da te optuze za patkometriju i sns pripadnost.

Posted

par fk/kk partizan topica nekad stvarno podseca na neku perverznu kombinaciju zone sumraka i treceg oka, sa sve ljubisom trgovcevicem kao chief editorom. (lajtmotiv oba topica u poslednjih godinu i nesto dana - mrznja prepodobnog, sa sve masterplanom postavljanja raznih "nedica" da upropaste partizan - wtf?!)

jbt - srpski fudbal - a.k.a. neznanje + netalenat i ljudi se pitaju kako je ovaj vrati loptu nama, zasto su igraci odbrane lost in space (pritom jedva disu jer je prosao "vec" sat vremena igre) i sl...

kapiram da je pocelo kao zajebancija, da je nekima dosadno pa postuju svasta da se zabave, al' slusam sve vise (mislis nekad - pametnih) ljudi oko sebe koji ovo manje-vise ozbiljno pocinju da ponavljaju. potpuno ludilo jbt.

ne pratim komsijske topice, al' ako se ovakve stvari pisu, ovo postaje sumanuto.

Posted

Ma ima malo zajebancije, ali ima i ozbiljne paranoje. Mislim, jes cinizam u dobroj mjeri i opravdan jer sigurno kod nas ima vise neregularnosti [blago receno] nego u nekim premijer ligama, ali i vrhunske odbrane ispadaju smijesne, na kraju krajeva zaviriti po pripadajucim topicima pa ce se lako naci primjeri. Ovdje se, na SZD, mjeri koliko je jak sut bio kod jednog gola i koliko se golman 'ozbiljno' bacio. Ludilo.

Posted

jeste malčice sumnjivo kada ekipa koja je u prethodnih 9 kola primila 4 gola najednom u mitića rupi primi isto toliko <_<  a nije igrala protivu pepovog građanskog iz mančestera.....

Posted

Pa to kazem, paranoja

Posted

Ruiz podigao formu. Ne znam samo zasto se o tome prica  i na ovom svetom topiku, dole se vodi sasma fina rasprava.

Posted

Ruiz podigao formu. Ne znam samo zasto se o tome prica  i na ovom svetom topiku, dole se vodi sasma fina rasprava.

ovde se pisalo o utakmici dok moderacija nije uletela :fantom:

dole se poredi mance sa batom kan kanom, to je to.

Posted

Meni gol u derbiju mnogo sumnjiviji, gotovo cela odbrana se sklonila ...

Posted

Ma lukovic i andjelkovic su sumnjivi jos od kada su se vratili u cz.Ubaceni su kao svojevrsni trojanski konji koji hoce svojim nekvalitetnim partijama i greskama da pomognu partizanu da se vrati na tron. Bivsi navijaci partizana...provaljeni su!

Posted

vratimo se na jedini ispravni put

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...