theanswer Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Kumse ne prizivaj Raču PA Raća je bogotac za skoro svakog igrača našeg
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 da ostane zabeleženo ...pitam ja ove moje iz Partizana... Aleksandar Vučić RTS Intervju 18.09.2016.
El Patron Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Legia - Zaglebje 2-3, Radovic igrao do 75. min http://www.mecze24.pl/skroty-meczow/pilka-nozna/14058/legia-warszawa-zaglebie-lubin-23
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 (edited) ^u trećoj rečenici, nešto o rezultatima an ženeral pa je iskoristio priliku za metaforu "pitam ja ove moje(tu je nešto zastao) iz partizana i oni kažu evo juče smo pobedili. a ovi moji, jer sam ja zvezdaš znate, tri važne utakmice ste igrali i sve tri ste izgubili..." tako nekako je bilo Edited September 18, 2016 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 mislim da je vreme da konstatujemo da je ivica iliev ipak potrefio 3 pojačanja: everton nindža kornjača miletić a imaćemo koristi i od marjanovića, i on je ok igrač, kao i djurdjević koji opako grize, trudi se, ulazi u šanse.. radina još nisam video, kao ni ovog stevanovića golmana... fulao je kod radovića i (za sada) kod djurdjica. ovaj se možda još i popravi..
Azdaja Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Kad Ivica povuče liniju i nije tako loše ispalo... :D :D Realno da je čelavi bio od početka sezone ko zna ko bi nam bio u gostima na tekmama LE
El Patron Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Ivica za sad sto se tice igraca nema nijedan veliki promasaj, osim Radovica koji nas nije puno kostao, sto se tice plate. Pravi promasaj je za mene Eduardo ili Anderson, kad je Krstajic potrosio silne pare. Ili Muce, Fibel, Edson, kod Zvezde, dobro placeni, a nisu nista pokazali. Eto i taj Miletic kog su mnogi pljuvali, zasto je doveden za 250.000 iz Javora, a nije za tolike pare sigurno, se pokazao kao dobar. Ima sve osim centarsuta :D
April Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 mislim da je vreme da konstatujemo da je ivica iliev ipak potrefio 3 pojačanja Crni Đorđije Kupovao je uglavnom Ivan Tomić plus Stojićeva ergela i Faljijev kusur Alen S.
El Patron Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Onda svaka cast Ivici sto je doveo Tomica za trenera, kao i za Nikolica, prica se da je jedini on hteo Nikolica.
Nebojsa Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 jedino ludje od ivicinih kzs su el patronovi postovi tipa ovih par iznad. ko je nindza kornjaca?
Kreator Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 jedino ludje od ivicinih kzs su el patronovi postovi tipa ovih par iznad. ko je nindza kornjaca?
Recommended Posts